Sportiga A7

Privatleasing
fr 4.995 kr / mån

Paketerad perfektion.
Upplev Audi A7 Sportback 2.0 TFSI
Privatleasing fr. 4 995 kr/mån*

Få bilar kan väl matcha så många önskningar i en? I Audi A7 Sportback får du upp- leva elegansen som i en Sedan, mångsidigheten som i en Avant och dynamiken som i en Coupé. Komforten, tekniken, de sköna linjerna och den sportiga körkänslan – tillsammans skapar de en riktigt bra upplevelse bakom ratten. Ett livsnjuteri för den nya säsongen!

Den goda känslan får du direkt när du stiger in i salongen. Hela interiören är skapad för att kunna få enkel manövrering, samtidigt som du erhåller bästa ergonomi. Du märker direkt vilket skönt stöd sätena ger – och vilken hög klass materialet håller. Som tillval finns också individuellt konturerade lädersäten med minnesfunktion för förar- och passagerarsätet fram – inställbara från komfortabelt till sportigt läge.

Audi A7 Sportback finns med quattro® permanent 4-hjulsdrift som tillval. Den ger dig en ytterligare sportig känsla. Till stabiliteten bidrar den perfekt integrerade bak- spoilern. I hastigheter över 130 km/h skjuts den ut automatiskt, och du kan också aktivera den manuellt, när du vill.

Men Audi A7 är inte bara en riktigt sportig pärla. Den är också förvånansvärt last- vänlig med plats för rejäla bagage. Med hela baksätet nedfällt är volymen im- ponerande 1 390 liter. Och bakluckan är inte bara elektriskt öppningsbar utan även väldigt lätt att lasta i och ur, med sin breda öppning.

Välkommen in och provsitt, kör och upplev själv!

Bensinförbrukning Audi A7 2.0 TFSI: blandad körning: 6,9 l/100 km
CO2: 157 g/km. EU6. Bilen på bilderna är extrautrustad.
* Privatleasing via Audi Finans. 36 mån, max 4500 mil

Avbildade bilar kan vara extrautrustade.

Sportiga A7. Progressiv och sofistikerad.

Våra kunder intygar vår goda service


Bättre verkstad och service/reservdelspersonal är nog svår att finna. Nästa service kommer garanterat att bokas in på Olofssons i Haninge.

Johan Sjööman Sjöö
Mitt betyg:

Alltid trevlig hjälpsam personal. Stort tack för snabb smidig hjälp med ett däck idag.

Lotta Granholm Andersson
Mitt betyg:

Jag tycker att Olofsson Bil är en väldigt trevlig och professionell bilverkstad.

Andreas Olsson
Mitt betyg:

Koll på läget och alltid hjälpsamma! Absoluta valet när det gäller din bil och allt runt omkring bilen.

Martin Hallberg
Mitt betyg: