…kvar tills vi öppnar i Albyberg

   I april öppnar vi vår nya anläggning i
   Albyberg – platsen för dig som söker
   ŠKODA, SEAT och bättre begagnat.

   Nu är vi i full gång – med vår största satsning någonsin. Succémärkena SEAT och ŠKODA ska äntligen få en gemensam plats att växa på – när vi nu snickrar klart vår 5 000 kvm stora anläggning i Albyberg Företagspark. Den nya hallen kommer att ersätta den gamla ŠKODA-anläggningen i Handen. Våra övriga verksamheter med VW och Audi finns kvar som tidigare på Kiowattvägen.

   Med hallen i Albyberg förbättrar vi också vår tillgänglighet. Med direkt anslutning till riksväg 73, och med väl tilltagna parkeringsplatser på området, blir det enkelt att besöka oss. Även kollektivtrafiken byggs ut, med nya busslinjer från Haninge centrum och Västerhaninge – vilket gör att du kan komma till fots och rulla hem med en ny pärla!

   Förutom nybilsförsäljning kommer även vår avdelning för begagnat att få en helt dedikerad yta. Med plats för cirka 150 bilar blir det en av de största anläggningarna i norra Europa under varumärket Das Welt Auto. Det är Volkswagen-gruppens koncept för kvalitetskontrollerade begagnade bilar från VW, Audi, ŠKODA och SEAT – men också många andra märken.

   I Albyberg kommer vi även att välkomna verkstadskunder till en toppmodern anläggning för service och reparationer. Här fortsätter vi att hålla fanan högt – med teknik i framkant och med ett starkt fokus på kompetens och servicenivå. Ett arbete som i många år gett Olofsson Bil toppbetyg i de kundundersökningar som våra märken genomför.

   Den 14 april rullar vi ut mattan till vår nya anläggning. Varmt välkommen!

    

   Vill du få riktigt fina erbjudanden?

   Premiär i april. Se vår trailer här!