MÖT NYA T-ROC

T-ROC GT från
289.900 kr
T-ROC från
214.900 kr

T-ROC

T-ROC GT från 289.900 kr
T-ROC från 214.900 kr

T-ROC är en helt ny bil som är svår att beskriva i ord. Den är sportig, funktionell, rymlig, och fullpackad med smarta funktioner och nyttig teknik. Allt i en design som är något extra såväl interiört som exteriört – och som du har stora möjligheter att påverka själv, med mängder av färgkombinationer och tillval. Men du kan redan nu lägga en beställning, eller bygga din egen T-ROC

Avbildade bilar kan vara extrautrustade.

Högsta Växeln, 6 februari 2018
”Den 190 hästkrafter starka bensinmotorn som satt i testbilarna är ett härligt kraftpaket, och tack vare det förutsägbara chassit blir bilen förvånansvärt rolig att ratta runt tighta kurvor (eller sladda runt i cirklar på en frusen sjö, som vi fick prova på).”

”Markfrigången är precis tillräckligt hög för att man ska kunna ta sig över snö och snår med självförtroende, och fyrhjulsdriften sköter sitt jobb stabilt.”

”Nya T-ROC har alla ingredienser för att bli en storsäljare av rang (åtminstone i Sverige), inte minst med tanke på det oerhört skäliga priset.”

Läs hela reportaget

Tjänstebilen.se, 7 februari 2018
”Första ögonkastet på T-ROC gjorde mig glad. När jag såg den här lilla tuffingen så ville jag inget annat än att sätta mig bakom ratten och rocka loss.”

”T-ROC är en jättetrevlig bil. Den exteriöra designen är tuff, kaxig och tilltalande, likaså interiören som är modern med en lättnavigerad förarmiljö.”

”Det här är en bil för dig som vill ha en lite högre sittposition, goda utrymmen för förare och passagerare, bra köregenskaper, ett bra lastutrymme och möjlighet att dra upp till 1700 kg.”

”Mycket bil till ett bra pris. T-ROC är smart och rikligt utrustad redan i grundutförandet.”

Läs hela reportaget

Dagens Nyheter, 12 februari 2018
”Här är bilen som Volkswagen vill ska rocka fett – nya kompakta suven T-ROC.”

”Provbilen uppträder tryggt och förutsägbart på de djupfrysta och snötäckta vintervägarna. Chassisättningen är åt det bekvämare hållet men med en dos av sportighet i botten. Styrningen ger direkt vägkontakt.”

”Det blir extra tydligt när vi kör ut på isbanor med hjälpsystemet antisladd avslaget. Nu blir bilen riktigt inspirerande att köra. Man känner tydligt när man närmar sig gränsen. Den starka motorn ger kraft i överflöd. Fyrhjulsdriften får jobba intensivt för att bäst fördela drivkraften fram och bak och mellan hjulparen.”

”Förarmiljön känns igen från Golf och andra VW-modeller. Mycket prydligt arrangerat med lättlästa instrument, digitala i vissa versioner.”

”Sammanfattningsvis kan man säga att T-ROC är en ledigare, lite tuffare variant med högre markfrigång än Golf. Den högre sittpositionen uppskattas av många.”

Läs hela reportaget: 

Våra kunder intygar vår goda service


Jag rekommenderar starkt Olofsson bil till alla som funderar på att köpa eller serva sin bil här.

Stefan Carlson
Mitt betyg:

Alltid trevlig hjälpsam personal. Stort tack för snabb smidig hjälp med ett däck idag.

Lotta Granholm Andersson
Mitt betyg:

Jag tycker att Olofsson Bil är en väldigt trevlig och professionell bilverkstad.

Andreas Olsson
Mitt betyg:

Koll på läget och alltid hjälpsamma! Absoluta valet när det gäller din bil och allt runt omkring bilen.

Martin Hallberg
Mitt betyg: