Lediga tjänster

Sugen på nya möjligheter i ett av Stockholms snabbast växande bilföretag?

Olofsson Bil växer och satsar ordentligt på framtiden. Efter årsskiftet inviger vi nya lokaler för SEAT och SKODA i det nya industriområdet Albyberg i Haninge. Därför söker vi nu dig som vill vara med på vår resa – och tillsammans med våra 150 medarbetare bygga vidare på visionerna. Vi erbjuder en roll i ett team där du har stora möjligheter att utveckla dig själv – och samtidigt vara med och forma framtidens arbetsplats. Gillar du omväxling och högt i tak för nya idéer – då kanske vi har något för dig!

Vi gillar att lyssna och lära, men vi tvekar inte heller för att lära i vår tur. Vi satsar varje år sammanlagt 4 000 timmar på vidareutbildning – och som hälsodiplomerad arbetsplats investerar vi också målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats. Välkommen att höra av dig, så berättar vi mer!

Säljare Audi

Gillar du försäljning och att skapa relationer? Häng med i vårt team! 

Vill du vara med där det händer? Kanske har du tidigare erfarenhet av försäljning, eller åtminstone ett drivet intresse för affärer? 

Vi på Audi expanderar och nu söker vi dig som vill gå mot nya mål – och utvecklas tillsammans med vårt säljteam. Din roll blir att bearbeta och serva både nya och befintliga kunder över Stockholmsområdet. 

Du tycker om att arbeta mot tydligt uppsatta mål och är inte rädd för att komma egna idéer om hur vi marknadsför oss, och på bästa sätt skapar goda och långsiktiga relationer. Du representerar både bilarna vi säljer och företaget som helhet, med alla våra tjänster – från finansiering och försäkring, till service och avtalsfrågor. 

Skriv några rader om dig själv och mejla till maud.jacobsson@olofssonbil.se

Har du frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta patrik.gabrielsson@olofssonbil.se

Senast den 20 januari 2018 vill vi ha din ansökan.