Lediga tjänster

Kom och jobba på Olofsson Bil – ett växande bilföretag som erbjuder personligare service!

Vill du få möjlighet att både utveckla dig själv och framtidens arbetsplats? Olofsson Bil erbjuder en omväxlande vardag med korta beslutsvägar och högt i tak för nya idéer. Vi satsar mycket på vidareutbildning och är en hälsodiplomerad arbetsplats. Kort sagt; vi ser till att våra anställda mår bra och har roligt på jobbet. Tack vare våra duktiga och engagerade medarbetare växer vi. Våren 2018 invigde vi vår fjärde bilhall i det nya industriområdet Albyberg i Haninge.

Vi fortsätter att växa och vill gärna ha kontakt med engagerade personer. Nedan kan du se våra lediga tjänster.

Har vi ingen tjänst som passar dig just nu? Sänd då gärna in en spontanansökan via vårt formulär, så hör vi av oss när en passande tjänst dyker upp.

Kom & jobba i vårt team!

Fordonstekniker Volkswagen Trp-bilar sökes

Vi söker nu Fordonstekniker till Team Volkswagen Transportbilar. Ta chansen till ett jobb med rejäla framtidsutsikter – med goda möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling!

Vi ger dig goda möjligheter att påverka din egen situation, men också att bygga vidare på dina kunskaper. Vi satsar varje år över 4 500 timmar på vidareutbildning. Som hälsodiplomerad arbetsplats investerar vi också målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats.

Kvalifikationer:


  • 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning.
  • Gärna dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker.
  • Ett stort teknikintresse och en utvecklad känsla för service.
  • God vana och förmåga att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.
  • B-körkort.

Vi förväntar oss att du som söker behärskar Svenska och Engelska mycket väl i både tal och skrift. Du kommer behöva läsa in ny teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med felsökning. För att jobba med våra produkter och system så krävs det även att du har god datorvana. Det är viktigt att du är noggrann och kan jobba såväl självständigt som gladeligen i ett Team.

Har du tidigare arbetat med Volkswagen, Audi, Skoda eller Seat, samt jobbat i systemen ”ELSA” och Automaster så är detta en merit.

Kravprofil:

  • Körkort B
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Några års erfarenhet är meriterande

Varaktighet och arbetstid: Tillsvidare, heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetsort: Haninge
Ansökningsfrist: Snarast! Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Välkommen!
Skicka din ansökan med CV till: maud.jacobsson@olofssonbil.se