Lediga tjänster

Sugen på nya möjligheter i ett av Stockholms snabbast växande bilföretag?

Olofsson Bil växer och satsar ordentligt på framtiden. Efter årsskiftet inviger vi nya lokaler för SEAT och SKODA i det nya industriområdet Albyberg i Haninge. Därför söker vi nu dig som vill vara med på vår resa – och tillsammans med våra 150 medarbetare bygga vidare på visionerna. Vi erbjuder en roll i ett team där du har stora möjligheter att utveckla dig själv – och samtidigt vara med och forma framtidens arbetsplats. Gillar du omväxling och högt i tak för nya idéer – då kanske vi har något för dig!

Vi gillar att lyssna och lära, men vi tvekar inte heller för att lära i vår tur. Vi satsar varje år sammanlagt 4 000 timmar på vidareutbildning – och som hälsodiplomerad arbetsplats investerar vi också målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats. Välkommen att höra av dig, så berättar vi mer!

Fordonstekniker

Vi söker nu fordonstekniker till fler av våra anläggningar. Ta chansen till ett jobb med rejäla framtidsutsikter – med goda möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling!

Vi söker dig som har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker, samt ett stort teknikintresse och en utvecklad känsla för service. Vi vill vill att du har god vana och förmåga att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. B-körkort är en nödvändighet.

Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska språket väl, både skriftligt och muntligt. Du kommer behöva läsa in ny teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med diagnos, samt utföra felsökningar. För att jobba med våra produkter och system så krävs det även att du har god datavana. Har du tidigare arbetat med Volkswagen, Audi, SKODA eller SEAT, samt jobbat i systemen ”ELSA” och Automaster så är det en merit. Tjänsterna gäller våra verkstäder på Kilowattvägen samt Albyberg Haninge

Audi – för frågor kontakta Erik Palmer  08-556 50 963  erik.palmer@olofssonbil.se
SKODA – för frågor kontakta Mohammed Yazidi  08-606 06 05  mohammed.yazidi@olofssonbil.se
Volkswagen Transportbilar – för frågor kontakta Tobias Herdenborg  08-606 06 51  tobias.herdenborg@olofssonbil.se
Volkswagen Personbilar – För frågor kontakta Stig Nystedt 08-606 06 40 stig.nystedt@olofssonbil.se

För att söka tjänsten skickar du ditt CV till maud.jacobsson@olofssonbil.se

Ansökningar behandlas löpande, skicka därför din ansökan snarast!