Lediga tjänster

Sugen på nya möjligheter i ett av Stockholms snabbast växande bilföretag?

Olofsson Bil växer och satsar ordentligt på framtiden. Därför söker vi nu dig som vill vara med på vår resa – och tillsammans med våra 150 medarbetare bygga vidare på visionerna. Vi erbjuder en roll i ett team där du har stora möjligheter att utveckla dig själv – och samtidigt vara med och forma framtidens arbetsplats. Gillar du omväxling och högt i tak för nya idéer – då kanske vi har något för dig!

Vi gillar att lyssna och lära, men vi tvekar inte heller för att lära i vår tur. Vi satsar varje år sammanlagt 4 000 timmar på vidareutbildning – och som hälsodiplomerad arbetsplats investerar vi också målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats. Välkommen att höra av dig, så berättar vi mer!

Fordonstekniker till Team Audi

Vi söker nu fordonstekniker till vårt Team på Audi. Ta chansen till ett jobb med rejäla framtidsutsikter – med goda möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling!

Vi söker dig som har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker, samt ett stort teknikintresse och en utvecklad känsla för service. Vill vill att du har god vana och förmåga att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. B-körkort är en nödvändighet.

Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska språket väl både skriftligt och muntligt. Du kommer behöva läsa in ny teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med diagnos samt utföra felsökningar. För att jobba med våra produkter och system så krävs det även att du har god datavana. Har du tidigare arbetat med Volkswagen, Audi, SKODA eller SEAT, samt jobbat i systemen ”ELSA” och Automaster så är det en merit. Tjänsten gäller vår verkstad på Kilowattvägen i Haninge, arbetet är på heltid och tillträde enligt överenskommelse.

Skriv några rader om dig själv! Du kan använda formuläret intill – men vill du komplettera med CV eller annat material, mejla till maud.jacobsson@olofssonbil.se

Fordonstekniker till Team ŠKODA

Vi söker nu fordonstekniker till vårt Team på Skoda i Haninge. Ta chansen till ett jobb med rejäla framtidsutsikter – med goda möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling!

Vi söker dig som har 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Vi ser att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker, samt ett stort teknikintresse och en utvecklad känsla för service. Vi vill att du har god vana och förmåga att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. B-körkort är en nödvändighet.

Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska språket väl både skriftligt och muntligt. Du kommer behöva läsa in ny teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med diagnos samt utföra felsökningar. För att jobba med våra produkter och system så krävs det även att du har god datavana. Har du tidigare arbetat med Volkswagen, Audi, SKODA eller SEAT, samt jobbat i systemen ”ELSA” och Automaster så är det en merit.

Skriv några rader om dig själv! Du kan använda formuläret intill – men vill du komplettera med CV eller annat material, mejla till maud.jacobsson@olofssonbil.se

Frågor om tjänsten besvaras av mohammed.yazidi@olofssonbil.se

Ansökningar behandlas löpande, skicka därför in din ansökan idag!