Ledning


Rickard Ljungdahl

Försäljningschef Volkswagen PB &TRP, Skadechef

Tel: 08-606 06 68

E-post: rickard.ljungdahl@olofssonbil.se

Jag har jobbat i bil branschen sedan 1990 och i princip gått igenom alla delar i ett bilföretag allt från att vara ansvarig för en verkstad till plåtverkstan och sedan in på försäljningen dessutom har jag fått möjligheten att gå BMW Business School ( Jobbat med BMW i 17 år) vilket det endast är två stycken i Sverige som har fått gå då det är BMW som gör urvalet detta gör att jag har en gedigen erfarenhet av bilbranschen.

Att jobba hos Olofsson Bil är både inspirerande och roligt .Tycker det är viktigt att få jobba inom ett familjeföretag då det är mer personligt och har man några funderingar så är det aldrig något problem att prata med Maria eller Ulf. Uppskattar korta beslutsvägar och ett prestigelöst agerande.

Då jag jobbar med försäljning till företag hos Olofssons så har jag också förmånen att jobba med samtliga våra tre märken Audi, Skoda och VW vilket gör att jag kan i princip täcka upp vilket behov kunden en må ha när det gäller deras bil behov och kunden har endast en kontakt yta vilket spar både tid och pengar för kunden. Det är också tre märken som man verkligen känner för och kan stå för vilket är A&O i försäljning att man verkligen brinner för dom produkter man säljer.