Med passion för precision

Att ha resurserna samlade i ett och samma hus har många fördelar. I vår skadeverkstad har vi den utrustning som krävs för att kunna reparera alla skador. Vi är certifierade skadespecialister med mångårig erfarenhet och gedigen utbildning – och vi tränar kontinuerligt för att fortsätta vara i branschens toppskikt. Våra verktyg och våra tillbehör är noga utvalda och de fyller bilmärkenas högt ställda krav.

I skadehanteringsprocessen, som ofta handlar om försäkringsfrågor, kan det ibland ta lite tid för att få ordning på helheten. Skador ska dokumenteras och rapporteras. Sedan ska reservdelar sökas, mekanik ska skruvas och plåt ska bankas och lackas. Det är många moment, men vi gör allt för att respektive åtgärd ska löpa på så smidigt och snabbt som möjligt – utan att försaka kvalitén.

DOKUMENTERAD PROCESS

Innan vi tvättar och levererar bilen gör vi kvalitetskontroll, där vi säkerställer att reparationen följt alla ställda krav. Samtliga arbetsmoment utförs enligt tillverkarens anvisningar och varje steg dokumenteras och arkiveras. Utöver egna genomgångar gör också försäkringsbolagen kontroller hos oss. Vi köper även kvalitetskontroller via Dekra.

VI TAR DIN BIL PÅ ALLVAR

På Olofsson Bil är vi över 100 entusiaster som vill göra vårt yttersta för att ditt bilägande ska bli så bra som möjligt. Därför tar vi vår uppgift på största allvar – inte minst när det gäller att vidareutveckla våra kunskaper. Tillsammans lägger vårt team över 4 000 timmar om året på vidareutbildning.

Vi satsar också stort på utveckling av ny teknik och på hållbara lösningar för vår miljö. Ända sedan 1966 har vårt hjärta bultat för bilen. Vi hoppas att du ska märka av vårt engagemang. Välkommen!

 

VOLKSWAGEN HEDERSPRIS