CUPRA hos Olofsson Bil i Haninge

Cupra i Haninge

Under 2018 meddelade SEAT att CUPRA blir ett eget prestandamärke. Första modellen CUPRA Ateca lanserades i Sverige under vintern 2018. Under 2019 upptäckte många CUPRA som bilmärke och under 2020 kommer nya spännande CUPRA-modeller att släppas.
CUPRAs mål är att bli ett ikoniskt bilmärke som väcker begär, är distinkt och skapar trender.

Vad säger våra kunder

Gott om bilar som väntar på att bli köpta. Fina och luftiga lokaler.
Pierre Carlbark
Jag har servat mina tre senaste bilar hos Olofsson Bil och har aldrig haft nånting att klaga på. Deras personal beter sig trevligt så som sig bör, de gör ett bra jobb som gör att man gärna återkommer till dem.
Andreas Olsson
Fantastisk service och engagemang
Barbro Strååt

Cupras bilmodeller

Cupra Leon
Pris från 328.900 kr
Cupra Ateca
Pris från: 429.900 kr

Cupra Ateca

CUPRA i Haninge

Under 2018 meddelade SEAT att CUPRA blir ett eget prestandamärke – Första modellen heter CUPRA Ateca som lanserades i Sverige under vintern 2018. Under 2020 kommer nya spännande CUPRA-modeller att lanseras. CUPRAs mål är att bli ett ikoniskt bilmärke som väcker begär, är distinkt och skapar trender.

CUPRA Corner
Olofsson Bil är 1 av 7 st i Sverige som är Exklusiv CUPRA DEALER vilket innebär att vi har har två CUPRA Specialister i personalen, en på försäljning och en på Servicesidan, som alltid får den senaste utbildningen och vet hur bilarna upplevs på bästa sätt.  Vi kommer alltid ha en CUPRA för provkörning samt att vi kommer att få tillgång till nya modeller före andra återförsäljare.

 

Haninge försäljning

Måndag-fredag: 9:00-18:00
Lördag: 11:00-15:00
Söndag: Stängt
Albybergsringen 104, Haninge