Cupra_Formentor

CUPRA hos Olofsson Bil i Haninge

Cupra i Haninge

Under 2018 meddelade SEAT att CUPRA blir ett eget prestandamärke. Första modellen CUPRA Ateca lanserades i Sverige under vintern 2018. Under 2019 upptäckte många CUPRA som bilmärke och under 2020 kom nya spännande CUPRA-modeller. CUPRAs mål är att bli ett ikoniskt bilmärke som väcker begär, är distinkt och skapar trender. Hos oss kan du köpa din nya miljöbil. Med miljöbil menar vi gas-, hybrid– och elbilar. Vilken bil som passar dig bäst hjälper vi dig gärna med. Välkommen att uppleva CUPRA du med. Du hittar CUPRA Haninge endast 20 minuter söder om Stockholm.

CUPRA

Vad säger våra kunder

Gott om bilar som väntar på att bli köpta. Fina och luftiga lokaler.
Pierre Carlbark
Jag har servat mina tre senaste bilar hos Olofsson Bil och har aldrig haft nånting att klaga på. Deras personal beter sig trevligt så som sig bör, de gör ett bra jobb som gör att man gärna återkommer till dem.
Andreas Olsson
Fantastisk service och engagemang
Barbro Strååt

Cupras bilmodeller

Cupra_Born
CUPRA Born
Nya_Cupra_Leon
CUPRA Leon
Nya_cupra_Ateca
CUPRA Ateca
Nya_Cupra_Formentor
CUPRA Formentor
Cupra_begagnad_bil

CUPRA privatleasing online

Privatleasa din CUPRA. Gå vidare för att konfigurera din CUPRA, beräkna leasingkostnaden och beställ.

Vad är personligare service?

CUPRA i Haninge

Under 2018 meddelade SEAT att CUPRA blir ett eget prestandamärke – Första modellen heter CUPRA Ateca som lanserades i Sverige under vintern 2018. Under 2020 kom nya spännande CUPRA-modeller. CUPRAs mål är att bli ett ikoniskt bilmärke som väcker begär, är distinkt och skapar trender.

CUPRA Corner
Olofsson Bil är 1 av 7 st i Sverige som är Exklusiv CUPRA DEALER vilket innebär att vi har har två CUPRA Specialister i personalen, en på försäljning och en på Servicesidan, som alltid får den senaste utbildningen och vet hur bilarna upplevs på bästa sätt. Vi är i och med detta även en auktoriserad CUPRA-verkstad. Vi kommer alltid ha en CUPRA för provkörning samt att vi kommer att få tillgång till nya modeller före andra återförsäljare.

Årets CUPRA Master 2020
Napoleon Slotte utsågs i april 2021 till årets CUPRA Master för sina framgångar att leda ett vinnande team kring varumärket CUPRA.

Årets CUPRA återförsäljare 2020
Team CUPRA Haninge vann den fina utmärkelsen Årets CUPRA återförsäljare 2020.

Leasa din CUPRA hos oss. Vi hjälper dig gärna när du funderar över att privatleasa en CUPRA.

Haninge försäljning

Måndag-fredag: 9:00-18:00
Lördag-söndag: 11:00-15:00
Albybergsringen 104, Haninge