Cupra_Formentor

CUPRA hos Olofsson Bil i Haninge

Cupra i Haninge

CUPRA är ett relativt nytt prestandamärke. CUPRAs mål är att bli ett ikoniskt bilmärke som väcker begär, är distinkt och skapar trender. Många känner nog till CUPRA som tidigare satt ihop med SEAT, med storsäljare som bilmodellen Leon CUPRA.  2018 lanserade CUPRA sin första bilmodell under det egna varumärket och CUPRA Ateca togs emot väl. Redan 2020 lanserades CUPRA Leon, med fler motoralternativ, varav Plug-in hybrid som ett alternativ. Sedan dess har CUPRA lanserat flertalet nya bilmodeller så som helt elektiska CUPRA Born och prestandabilen CUPRA Formentor.  För CUPRA är framtiden elektrisk med elbilar i fokus. Vi hjälper dig under hela processen, oavsett om du ska privatleasa din nya CUPRA eller boka ett verkstadsbesök på din nuvarande bil. Välkommen att provköra CUPRA hos CUPRA Haninge.  Välkommen att uppleva CUPRA du med. Du hittar CUPRA Haninge endast 20 minuter söder om Stockholm.

Aktuella erbjudanden

Hitta din CUPRA

Alla BegagnadPrivatleasing
Alla Begagnad CUPRAPrivatleasa din CUPRA

Mer till din CUPRA

CUPRA

Vad säger våra kunder

Gott om bilar som väntar på att bli köpta. Fina och luftiga lokaler.
Pierre Carlbark
Jag har servat mina tre senaste bilar hos Olofsson Bil och har aldrig haft nånting att klaga på. Deras personal beter sig trevligt så som sig bör, de gör ett bra jobb som gör att man gärna återkommer till dem.
Andreas Olsson
Fantastisk service och engagemang
Barbro Strååt

Cupras bilmodeller

Cupra_Born
CUPRA Born
Nya_Cupra_Leon
CUPRA Leon
Nya_cupra_Ateca
CUPRA Ateca
Nya_Cupra_Formentor
CUPRA Formentor
Cupra_begagnad_bil

CUPRA privatleasing online

Privatleasa din CUPRA. Gå vidare för att konfigurera din CUPRA, beräkna leasingkostnaden och beställ.

Hitta din Cupra

Vad är personligare service?

CUPRA i Haninge

Under 2018 meddelade SEAT att CUPRA blir ett eget prestandamärke – Första modellen heter CUPRA Ateca som lanserades i Sverige under vintern 2018. Under 2020 kom nya spännande CUPRA-modeller. CUPRAs mål är att bli ett ikoniskt bilmärke som väcker begär, är distinkt och skapar trender.

CUPRA Corner
Olofsson Bil är 1 av 7 st i Sverige som är Exklusiv CUPRA DEALER vilket innebär att vi har har två CUPRA Specialister i personalen, en på försäljning och en på Servicesidan, som alltid får den senaste utbildningen och vet hur bilarna upplevs på bästa sätt. Vi är i och med detta även en auktoriserad CUPRA-verkstad. Vi kommer alltid ha en CUPRA för provkörning samt att vi kommer att få tillgång till nya modeller före andra CUPRA partners.

Årets CUPRA Master 2020
Napoleon Slotte utsågs i april 2021 till årets CUPRA Master för sina framgångar att leda ett vinnande team kring varumärket CUPRA.

Årets CUPRA återförsäljare 2020
Team CUPRA Haninge vann den fina utmärkelsen Årets CUPRA återförsäljare 2020.

Leasa din CUPRA hos oss. Vi hjälper dig gärna när du funderar över att privatleasa en CUPRA.

Haninge försäljning

Måndag-fredag: 9:00-18:00
Lördag: 11:00-15:00
Söndag: Stängt
Albybergsringen 104, Haninge