elbil_olofsson_bil Miljöbil

Elbilar

Från 6 olika bilmärken hos Olofsson Bil!

Elbilar hos Olofsson Bil

Alla våra bilmärken erbjuder idag elbilar, och elbilarna utvecklas ständigt. Utvecklingen av mer klimatsmart alternativ går i en rasande takt, därför spenderar Olofsson Bil hundratals timmar på intern utbildning kring elbilar, räckvidd och laddning. För vi siktar på att bli bäst på miljöbilar, så välkommen att köpa din nästa elbil hos Olofsson Bil.

Miljöbonus för din elbil

Laddning

Med klimatbonusen känns det lätt att välja rätt både för miljön och plånboken. Sedan 1 Juli 2018 har du som köper en ny elbil möjlighet att få en miljöbonus på 60 000 kr.

Var kan jag ladda min elbil?

Var en del av förändringen – byt till elbil!

Vi har elbilar som är anpassade för dig och din livsstil.  Med en elbil får du en räckvidd som klarar både vardagen likväl som när du kör längre sträckor på t.ex semestern. Vilken elbil som passar som dig bäst beror bland annat på din körstil samt i vilken miljö du mest kör i.

Ett bra val för både dig och miljön

En elbil är inte bara miljövänlig den är även vänlig för din plånbok, då du betalar en lägre skatt för din elbil.

Elbil – mindre underhåll

Visste du att en elbil har omkring 30 procent färre rörliga delar. Det innebär mindre underhåll än för en bil som drivs på bensin eller diesel. Med andra ord är det både enklare och billigare att serva en elbil.

Elbil – billiga i drift.

El är en billig resurs vilket ger att bränslekostnaden för en elbil är cirka 1-2 kronor per mil medans en modernare bensin- eller dieselbil kostar omkring tio kr per mil att köra.

Elbilar är effektiva

En elmotor har mycket högre verkningsgrad än en förbränningsmotor. Hos en bil med förbränningsmotor används omkring 18 procent av energin som tillförs används till att driva bilen framåt medans i en elbil används hela 83 procent av energin till att driva bilen framåt.

Många fördelar finns det med att köra på el!

Eldrift är framtiden! Ta ett beslut att köra på el för det kommer att påverka både miljön och plånboken. Att köra en elbil är både tyst, kraftfullt och roligt. En helt ny körupplevelse helt enkelt.
Varmt välkommen att provköra och köpa din nästa elbil hos oss i Haninge och Nacka.

Boka personligt möte

Önskar du veta mer gällande räckvidd, utrustningsalternativ eller leveranstid?rnBoka ett möte med oss så hittar vi den perfekta lösningen för din nästa elbil!

07:00-09:00
PersonligARE morgonservice
:
Önska tid
smile
09:00-18:00
Personligare service – precis som alltid
:
Önska tid
18:00-20:00
PersonligARE kvällsservice
:
Önska tid

Boka personligt möte

Önskar du veta mer gällande räckvidd, utrustningsalternativ eller leveranstid?rnBoka ett möte med oss så hittar vi den perfekta lösningen för din nästa elbil!

:
Boka personligt möte

Inte redo att boka?
Inga problem, du är välkommen att komma förbi när det passar dig!

Dina uppgifter

Dina önskemål

:

* Vi gör allt vi kan för att tillmötesgå dina önskemål. Bekräftelse på ditt möte kommer inom 24 timmar.