NULL
basservice_volkswagen

Våra bilverkstäder tål att jämföras

Samma pris – bättre utfört

Vi tål att jämföras

Vi ger dig rätt pris på ditt verkstadsbesök anpassat efter din bils ålder.  Våra mekaniker är experter på din bil så jämför oss inför nästa verkstadsbesök. T.o.m. 28/2-23 prismatchar vi alla skrivna offerter*. Välkommen med din Volkswagen person- & transportbil, Audi, ŠKODA, SEAT och CUPRA till oss i Haninge och Nacka.

Det behöver inte vara dyrt att gå till en auktoriserad verkstad.

Verkstad_Olofsson_Bil

Däremot är det tryggt! Våra mekaniker och servicepersonal är expertutbildade på just VolkswagenAudiSEATCUPRA och ŠKODA. Som auktoriserad verkstad har vi omfattande krav på oss gällande IT, utbildning, verktyg och utrustning. Exempel på sådant krav är att specialverktyg och verkstadsutrustning i många fall ska vara av en anvisad typ. Något som borgar för att du och din bil är i säkra händer när du besöker någon av våra verkstäder.

*Gäller pris på skrivna offerter för service och reparation, dock inte på aggregat. Kampanjperiod sista februari 2023.

Få en inblick i hur jobbet med din bil går.

service_cam

När du lämnar in din bil på vår verkstad, för ett oljebyte eller inspektion så kan det inträffa att våra mekaniker hittar något slitage eller annan del av din bil som inte mår så bra. Då tar våran mekaniker fram verktyget ServiceCam och spelar in en video på sin telefon, och skickar den via en länk till dig som kund.