elbil_olofsson_bil Miljöbil

Köpa bil i Haninge

Stort utbud av bilmärken hos Olofsson Bil i Haninge!

Köp din nästa bil i Haninge

Haninge kommun kallas faktiskt för lilla Detroit. Att köpa bil i Haninge är lätt då det är många bilhandlare och biltillverkare som säljer bil i kommunen. Vi på Olofsson Bil har sålt bil i Haninge sedan 1966 då Ove Olofsson startade familjeföretaget. Som kund hos oss kan du köpa bil i en av våra tre bilhallar här Haninge. Vi säljer Audi, CUPRA, SEAT, ŠKODA och Volkswagen i Haninge. Vårt motto är Personligare service och vi strävar alltid att ge det där lilla extra till våra kunder.

Våra bilhallar i Haninge
När du ska köpa bil är det bra att ha lite olika bilmärken att jämföra med. I våra bilhallar i Haninge säljer vi nybilar från 6 olika bilmärken samt begagnade bilar från en mängd olika bilmärken. Vi har över 100 begagnade bilar i lager så du har mycket att välja mellan när du funderar på att köpa bil i Haninge. Det är enkelt att ta sig till våra bilhallar i Haninge som endast ligger en kvart utanför city. Väg 73 leder direkt till våra bilhallar och åker du kommunalt för att köpa bil i Haninge så går pendeltåget till Handen station där bussar ansluter.

Auktoriserade verkstäder i Haninge
Är det dags för service.  I våra auktoriserade verkstäder i Haninge hjälper vi dig gärna när det är dags för service och reparation av din bil. Även om du inte har köpt din bil av oss i Haninge så gäller ditt serviceavtal även hos oss, så varmt välkommen till oss i Haninge.

Boka personligt möte

Boka ett möte med oss så hjälper vi dig med den lösningen för din nästa bil!

07:00-09:00
PersonligARE morgonservice
:
Önska tid
smile
09:00-18:00
Personligare service – precis som alltid
:
Önska tid
18:00-20:00
PersonligARE kvällsservice
:
Önska tid

Boka personligt möte

Boka ett möte med oss så hjälper vi dig med den lösningen för din nästa bil!

:
Boka personligt möte

Inte redo att boka?
Inga problem, du är välkommen att komma förbi när det passar dig!

Dina uppgifter

Dina önskemål

:

* Vi gör allt vi kan för att tillmötesgå dina önskemål. Bekräftelse på ditt möte kommer inom 24 timmar.