Premiär nya SEAT Tarraco

Premiär för nya SEAT Tarraco

SEATfamiljen växer med ytterligare en SUV SEAT Tarraco. Bilen premiärvisades den 18 september i den spanska staden Tarragona, som tidigare hette Tarraco.
Nya SEAT Tarraco är en stor och rymlig SUV som går att få både som fem- och sjusitsig. Med andra ord en perfekt familjebil med gott om utrymme, hög säkerhet och stor körglädje.

Säkerheten står som vanligt högt hos SEAT där Tarraco möter de mest krävande säkerhetskraven som en av de bästa inom sitt segment med funktioner för nödsamtal (eCall) och Pre-crash Assist samt Rollover Detection.

Motorprogram vid lansering:

  • 1.5 TSI 150 hk, sexväxlad manuell växellåda och framhjulsdrift
  • 2.0 TSI 190 hk, sjuväxlad DSG-låda och fyrhjulsdrift
  • 2.0 TDI 150 hk, sexväxlad manuell växellåda och framhjulsdrift
  • 2.0 TDI 150 hk, sjuväxlad DSG-låda och fyrhjulsdrift
  • 2.0 TDI 190 hk, sjuväxlad DSG-låda och fyrhjulsdrift

Försäljningen av nya SEAT Tarraco startar vecka 49 och lanseringen är planerad till första kvartalet 2019. Priserna i Sverige är inte fastställda ännu.

Anmäl ditt intresse för att få veta mer

Vi som jobbar med SEAT i haninge

Napoleon Slotte

Märkeschef SEAT

Anton Södergren

Säljare SEAT

Spanska Seat släpper nu sin tredje suv-modell på mindre än tre år. Tarraco är störst i gänget och bjuder på sittplatser för fem eller sju personer. Sverigepremiären äger rum i början av 2019. Läs mer här!

TANNIS. Små suvar är heta på den svenska bilmarknaden. Stora suvar säljer ännu lite bättre. Nya Seat Tarracco går att få med sju sittplatser. På köpet får du grymt bra komfort och ett paket som verkligen ger mycket bil för pengarna. Jag ser Tarracco som en säljraket i Sverige, inte minst bland privatleasingkunderna. Läs mer här!

Våra kunder intygar vår goda service


Otroligt hjälpsamma och vänliga, även när det gäller små saker. Mycket nöjd och imponerad! Tack!

Nick Lindberg
Mitt betyg:

Engagerade och kunniga. Trevligt bemötande.

Annica Järking
Mitt betyg:

Väldigt bra service för både VW och Skoda, mycket trevligt o engagerat bemötande. Marie Tham på Skoda var mycket engagerad och proffsig då vi köpte vår nya bil. Olofsson bil bra mycket bättre än de andra VW märkesverkstäderna i Sthlm

John Kallersand
Mitt betyg:

Koll på läget och alltid hjälpsamma! Absoluta valet när det gäller din bil och allt runt omkring bilen.

Martin Hallberg
Mitt betyg: