Premiär nya SEAT Tarraco

Premiär för nya SEAT Tarraco

SEATfamiljen växer med ytterligare en SUV SEAT Tarraco. Bilen premiärvisades den 18 september i den spanska staden Tarragona, som tidigare hette Tarraco.
Nya SEAT Tarraco är en stor och rymlig SUV som går att få både som fem- och sjusitsig. Med andra ord en perfekt familjebil med gott om utrymme, hög säkerhet och stor körglädje.

Säkerheten står som vanligt högt hos SEAT där Tarraco möter de mest krävande säkerhetskraven som en av de bästa inom sitt segment med funktioner för nödsamtal (eCall) och Pre-crash Assist samt Rollover Detection.

SEAT erbjuder Fri Parkeringsvärmare till alla kunder som köper en Tarraco Xcellence före den 31:a december 2018. Gäller således både på TSI & TDI 190 (Värde 8.200 kr ink m)

Tarraco Style:

  • 1.5 TSI 150hk 264.900 kr
  • 2.0 TDI 150hk 284.900 kr
  • 2.0 TDI 150 hk DSG7 4Drive 324.900 kr

Tarraco Xcellence:

  • 2.0 TDI 190 DSG7 4Drive 364.900 kr

Försäljningen av nya SEAT Tarraco startar vecka 49 och lanseringen är planerad till första kvartalet 2019.

Anmäl ditt intresse Prislista
SEAT Tarraco

Vi som jobbar med SEAT i haninge

Napoleon Slotte

Napoleon Slotte

Märkeschef SEAT

Anton Södergren

Anton Södergren

Säljare SEAT

Teknikens värld

Spanska Seat släpper nu sin tredje suv-modell på mindre än tre år. Tarraco är störst i gänget och bjuder på sittplatser för fem eller sju personer. Sverigepremiären äger rum i början av 2019. Läs mer här!

Allt om bilar

TANNIS. Små suvar är heta på den svenska bilmarknaden. Stora suvar säljer ännu lite bättre. Nya Seat Tarracco går att få med sju sittplatser. På köpet får du grymt bra komfort och ett paket som verkligen ger mycket bil för pengarna. Jag ser Tarracco som en säljraket i Sverige, inte minst bland privatleasingkunderna. Läs mer här!

Våra kunder intygar vår goda service


Otroligt hjälpsamma och vänliga, även när det gäller små saker. Mycket nöjd och imponerad! Tack!

Nick Lindberg
Mitt betyg:

Engagerade och kunniga. Trevligt bemötande.

Annica Järking
Mitt betyg:

Väldigt bra service för både VW och Skoda, mycket trevligt o engagerat bemötande. Marie Tham på Skoda var mycket engagerad och proffsig då vi köpte vår nya bil. Olofsson bil bra mycket bättre än de andra VW märkesverkstäderna i Sthlm

John Kallersand
Mitt betyg:

Koll på läget och alltid hjälpsamma! Absoluta valet när det gäller din bil och allt runt omkring bilen.

Martin Hallberg
Mitt betyg: