Nya e-Crafter

Pris från:
699.000 kr exkl. moms

e-Crafter

Pris från: 699.000 kr exkl. moms
Effekt hk/kW, Nm: 136/100, 290
Förbrukning blandad körning (kWh/100 km): 21,54
CO2-utsläpp (g/km): 0
Toppfart (km/h): 90 (spärrad)

Motor & batteridata: Tvärställd elmotor, batteri med 35,8 kWh batterikapacitet. Laddas till 80 procent på 45 minuter med 40kW likström CCS. Med växelström (wallbox) 7,2kW effekt tar det 5 tim 20 min.

Data kaross/chassi: Axelavstånd/längd/bredd/höjd 364, 599, 204, 259. Fram individuell hjulupphängning med MacPherson fjäderben, undre triangellänkar och krängningshämmare. Bak stel axel med längsgående bladfjädrar.

Nya elektriska e-Crafter är en utsläppsfri transportlösning för distribution och varuleveranser i stadsnära miljö. Transportbilen, som på utsidan är nästan identisk med dieseldrivna Volkswagen Crafter, har en räckvidd på 173 kilometer. Vi tar den på en budbilstur runt Södertälje och imponeras av hur smidigt och häftigt det är att koNya elektriska e-Crafter är en utsläppsfri transportlösning för distribution och varuleveranser i stadsnära miljö. Transportbilen, som på utsidan är nästan identisk med dieseldrivna Volkswagen Crafter, har en räckvidd på 173 kilometer. Vi tar den på en budbilstur runt Södertälje och imponeras av hur smidigt och häftigt det är att köra en stor transportbil som drivs av el till 100 procent.

Utrustad med bland annat:

 • 230 V-omvandlare och uttag för Europa
 • Climatronic med hastighetsberoende fläktreglering
 • Elektroniskt stabiliseringsprogram (ESP)
 • Farthållare inklusive fartbegränsare
 • Filhållsassistent (Heading Control Assist)
 • Med backkamerasystem (utf. 1)
 • Med sidovindsassistent
 • Mirror Link
 • Multifunktionsratt
 • Motlutsassistent
 • Parkeringshjälp fram och bak med aktivt sidoskydd

Avbildade bilar kan vara extrautrustade.
Information om bränsleförbrukning: Effekt hk/kW, Nm: 136/100, 290 Förbrukning blandad körning (kWh/100 km): 21,54 CO2-utsläpp (g/km): 0 Toppfart (km/h): 90 (spärrad)

Volkswagen e-Crafter
Transportlösning två punkt noll.

Nya elektriska e-Crafter är en utsläppsfri transportlösning för distribution och varuleveranser i stadsnära miljö. Transportbilen, som på utsidan är nästan identisk med dieseldrivna Volkswagen Crafter, har en räckvidd på 173 kilometer. Vi tar den på en budbilstur runt Södertälje och imponeras av hur smidigt och häftigt det är att köra en stor transportbil som drivs av el till 100 procent.  Läs mer!

Våra kunder intygar vår goda service


Bättre verkstad och service/reservdelspersonal är nog svår att finna. Nästa service kommer garanterat att bokas in på Olofssons i Haninge.

Johan Sjööman Sjöö
Mitt betyg:

Alltid trevlig hjälpsam personal. Stort tack för snabb smidig hjälp med ett däck idag.

Lotta Granholm Andersson
Mitt betyg:

Jag tycker att Olofsson Bil är en väldigt trevlig och professionell bilverkstad.

Andreas Olsson
Mitt betyg:

Koll på läget och alltid hjälpsamma! Absoluta valet när det gäller din bil och allt runt omkring bilen.

Martin Hallberg
Mitt betyg: