Ski Team Edition – tar dig fram på alla fyra.

För dig som ska byta transportbil nu i vinter har vi tagit fram Ski Team Edition till Caddy och Transporter. Det innebär att vi utrustat dessa bilar med 4MOTION fyrhjulsdrift, värmare och annat som gör dem till riktigt bra vinterbilar. Allt till extra förmånliga priser.

Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 hk 4M

Caddy 2.0 TDI 122 hk 4M.

Caddy 4MOTION blandad körning från 5,7 l/100 km, 149 g CO2/km
Caddy Ski Team Edition. Nu har vi ett riktigt bra erbjudande till dig som vill ha ett skåp som är utrustat för våra svenska vintrar. Självklart ingår 4MOTION så att du kan ta dig fram när vägunderlaget är som sämst.

Dessutom har den värmare så att du aldrig mer ska behöva börja arbetsdagen i en iskall bil. Vi har också försett den med multifunktionsratt, lackerade stötfångare, spegelhus och dörrhandtag, lättmetallfälgar, ljusramp, ljus- och siktpaket. Plus en del annat smått och gott. Välj mellan 122 hk TDI med manuell växellåda och 150 hk TDI som finns med både manuell växellåda och DSG automatlåda.

Utrustning Caddy Ski Team Edition kundvärde från 17.360 kr
• 4MOTION fyrhjulsdrift • Värmare med tidur och fjärr • Lättmetallfälgar Bendigo
• Lackerade stötfångare, spegelhus och dörrhandtag • Bi-Xenonstrålkastare och LED-varselljus • Ljus- och siktpaket • LED ljusramp Hella • Multifunktionsratt • Radio Composition media

Pris:
Caddy Ski Team Edition 2.0 TDI 122 hk 4M manuell pris från 1.820 kr/mån*
All-in från 2.490 kr/mån exkl. moms**

Volkswagen Transporter 2.0 TDI 150 hk 4M

Transporter 2.0 TDI 150 hk 4M.

Transporter 4MOTION blandad körning från 6,5 l/100 km, 170 g CO2/km.
Transporter Ski Team Edition är utrustad med Volkswagens eget system för fyrhjulsdrift – 4MOTION. En nödvändighet när snö och halka täcker våra vägar. Börjar du din arbetsdag mitt i smällkalla vintern kommer du också att värdesätta den programmerbara parkeringsvärmaren med fjärrkontroll. Ski Team-versionen är också utrustad med multifunktionsratt, två ljusramper, ljus-och siktpaket, lackerade stötfångare, spegelhus och dörrhandtag, lättmetallfälgar och en hel del andra godsaker. Motorn är en 150 hk TDI och finns med manuell växellåda och DSG automatlåda.

Utrustning Transporter Ski Team Edition kundvärde från 30.000 kr
• 4MOTION fyrhjulsdrift  • Värmare med tidur och fjärr  • Lättmetallfälgar Clayton
• Lackerade stötfångare, spegelhus och dörrhandtag  • LED-huvudstrålkastare och LED-bakljus  • Ljus- och siktpaket  • 2 st LED ljusramper Viklight Ymer
• Multifunktionsratt  • Navigationssystem Discover Media

Pris:
Transporter Ski Team Edition Skåp TDI 150 hk 4M manuell
 pris från 2.870 kr/mån*
All-in från 3.570 kr/mån exkl. moms**

Ljusramper ingår i Ski Team Edition

Mörkret är förrädiskt. Det är svårt att veta vad som lurar runt nästa vägkrök. Även om snön gör våra vintrar lite ljusare kan det vara svårt att upptäcka vilda djur, gångtrafikanter utan reflexer och olika hinder i trafiken. Dagens bilar har bra strålkastare, men mycket som är bra kan bli ännu bättre. Tillhör du dem som vill känna dig lite tryggare kan det vara värt att investera i en ljusramp som ger dig extra ljusstyrka.

Volkswagen Caddy Ljusramp

Ljusramp till Caddy


Den här fjärrljusstrålkastaren är en kompakt ljusramp som består av 16 LED-lampor med hög effekt. Rampen ger en bred ljusbild och ett omfattande ljustillskott, 330 meters ljuslängd vid 1 lux. Den har steglöst ställbara hållarfötter och en totallängd på 528 mm. Caddy ljusramp Hella LED 470 fjärr, 528 mm längd, ECE-godkänd, 35 W. Monterat och klart. Cirkapris 7.500:– exkl moms
Volkswagen Transporter Ljusramp

Mer ljus till Transporter

Nu kan vi erbjuda dig 2 stycken ljusramper om 10 tum vardera. De är E-märkta som extraljus och har dubbla fästsystem med steglös skena och sidofötter. Rampen är bara 38 mm hög och har bra ljuslängd, 1 lux vid 360 meter. Den har låg vikt och är enkel att montera. Transporter ljusramp Viklight Ymer 2 x 10 tum, E-märkt, 4100 lumen, 45 W. Monterat och klart. Cirkapris 6.500:– exkl moms.
Volkswagen Transportbilar

4 x 4MOTION

Alla fyra av Volkswagens transportbilar finns med fyrhjulsdrift i en eller annan form. Vi kallar det 4MOTION. Något som gör att de trivs lika bra på vintergatan som på regniga sommarvägar. Du får en bil med egenskaper som hjälper dig att undvika jobbiga och farliga situationer när vägarna är översnöade eller glashala. Eller i andra sammanhang när det är problem med att få ett riktigt bra väggrepp.

Tryggare kan ingen vara

Genom att välja en transportbil med fyrhjulsdrift från Volkswagen kan du känna dig tryggare bakom ratten. Oavsett vilken modell du föredrar bland Volkswagens transportbilar kan du välja till 4MOTION. Det innebär att du får permanent fyrhjulsdrift som ger en idealisk fördelning av dragkraften till alla fyra hjul eller inkopplingsbar fyrhjulsdrift som fördelar kraften 50/50. Om ett hjul tappar fästet ser de andra till att du säkert tar dig fram. Tillsammans med ESC, den elektroniska stabiliseringskontrollen, innebär det överlägsen framkomlighet samtidigt som bilarna är perfekta för svenska förhållanden. Det här är ett av vinterns viktigaste val.

Villkor

*Volkswagen Företagsleasing exkl. moms 36 mån, 1500 mil/år, 30% särskild leasingavgift, 47% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (jan 2019). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer.
**All-in – Volkswagen Företagsleasing exkl. moms 36 mån, 1500 mil/år, 30% särskild leasingavgift, 47% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (jan 2019). Volkswagen Service- och underhållsavtal exkl. moms 1,10 kr milen. 
Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilarna på bilderna är extrautrustade.