Lediga tjänster

Jobba i kreativa team som trivs

Gillar du omväxling och högt i tak för nya idéer? Vill du få möjlighet att både utveckla dig själv och framtidens arbetsplats?

Nu söker vi personal inom olika områden, alltifrån administration och verkstadsteknik till försäljning.

Olofsson Bil är vald till en av landets tio bästa service- och tjänsteföretag – av våra egna medarbetare. Det är vi väldigt glada och stolta över. Undersökningen gjordes av Netsurvey, Powered by People.

Vi satsar på vidareutbildning och är en hälsodiplomerad arbetsplats. Kort sagt; vi ser till att våra anställda mår bra och har roligt på jobbet.

Och tack vare våra duktiga och engagerade medarbetare växer vi. Nyligen invigde vi nya lokaler för SEAT och SKODA i det nya industriområdet Albyberg i Haninge.

Låter det här inspirerande? Är du intresserad av att jobba hos oss?

Välkommen att höra av dig, så berättar vi gärna mer.

Fordonstekniker, Olofsson Bil Nacka

Olofsson Bil är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Seat och Audi i södra Stockholm. Företaget är ett fullserviceföretag i bilbranschen med bilförsäljning, service- och reparationsverkstad, plåt- och lackverkstad samt reservdelslager.

Erfaren Fordonstekniker sökes

Vi söker nu en erfaren fordonstekniker till vår Skodaanläggning i Nacka.

Ta chansen till ett jobb med rejäla framtidsutsikter – med goda möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling!

Vi ger dig goda möjligheter att påverka din egen situation, men också att bygga vidare på dina kunskaper. Vi satsar varje år över 4 000 timmar på vidareutbildning. Som hälsodiplomerad arbetsplats investerar vi också målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats. Mycket av det vi gör speglas i vår värdegrund – TRIVSEL – KVALITET – LÖNSAMHET

Kvalifikationer

3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning.

Gärna dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Ett stort teknikintresse och en utvecklad känsla för service. God vana och förmåga att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. B-körkort.

Vi förväntar oss att du som söker behärskar Svenska och Engelska mycket väl i både tal och skrift. Du kommer behöva läsa in ny teknik och gå tekniska produktutbildningar.

För att jobba med våra produkter och system så krävs det även att du har god datavana.

Har du tidigare arbetat med Volkswagen, Audi, Skoda eller Seat, samt jobbat i systemen ”ELSA” och Automaster så är detta en merit.

Vi erbjuder:

  • Goda villkor
  • Utmanande och utvecklande arbete
  • Konkurrenskraftig lön
  • Kompetenta kollegor i trevlig arbetsmiljö

Kravprofil:

  • Körkort B
  • Fordonsteknisk utbildning
  • Några års erfarenhet

Varaktighet och arbetstid: Tillsvidare, heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Nacka

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka din ansökan redan idag!

Frågor om själva tjänsten besvaras av: harry.grahn@olofssonbil.se

Skicka din ansökan med CV till: maud.jacobsson@olofssonbil.se

Hallvärd, extra helgpersonal till Olofsson Bil Albyberg – Haninge.

Nu söker vi dig som gillar att hjälpa andra och är nyfiken på bilbranschen. Som hallvärd hjälper du våra kunder till rätta i bilhallen, svarar på frågor och kopplar ihop kunden med våra säljare. Du hjälper till med att hålla ordning i bilhallen, med allt ifrån skyltning och placering av bilar, tankning och enklare städning med mera.

Du jobbar deltid vid behov, främst varannan helg men även vardagar och högtider kan bli aktuellt,
Som person är du glad, serviceinriktad och pigg på att lära dig nya saker. Du räds ej att hugga i där det behövs och du gillar att hjälpa andra.

B-körkort är ett krav men inga andra förkunskaper krävs, viktigast är att du tycker det är roligt att arbeta med service och att du tror på ”learning by doing”.

Skriv några rader om dig själv! Du kan använda formuläret intill – men vill du komplettera med CV mejla till maud.jacobsson@olofssonbil.se

Har du frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta thomas.wallström@olofssonbil.se

Senast den 15 juni vill vi ha din ansökan.