Lediga tjänster

Kom och jobba på Olofsson Bil – ett växande bilföretag som erbjuder personligare service!

Vill du få möjlighet att både utveckla dig själv och framtidens arbetsplats? Olofsson Bil erbjuder en omväxlande vardag med korta beslutsvägar och högt i tak för nya idéer. Vi satsar mycket på vidareutbildning och är en hälsodiplomerad arbetsplats. Kort sagt; vi ser till att våra anställda mår bra och har roligt på jobbet. Tack vare våra duktiga och engagerade medarbetare växer vi. Våren 2018 invigde vi vår fjärde bilhall i det nya industriområdet Albyberg i Haninge.

Vi fortsätter att växa och vill gärna ha kontakt med engagerade personer. Nedan kan du se våra lediga tjänster.

Har vi ingen tjänst som passar dig just nu? Sänd då gärna in en spontanansökan via vårt formulär, så hör vi av oss när en passande tjänst dyker upp.

Verkstadschef Audi Haninge sökes

Har du intresse för service och ledarskap och vill jobba tillsammans med oss för att erbjuda bästa service? För vi tror att framgång bygger på kundfokus och stark lagkänsla – Är det Dig vi söker?

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Som ledare på Olofsson Bil arbetar vi enligt värdeorden Trivsel – Kvalitet – lönsamhet. Som ledare är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I den här rollen arbetar du både strategiskt och operativt. Rollen innebär att leda, coacha, och utveckla vårat serviceteam i det dagliga arbetet.

Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, lönsamhet och trivsel hos våra medarbetare. Att utveckla verksamheten tillsammans med Märkeschef och att arbeta med merförsäljning är en självklar uppgift.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är resultatdriven och brinner för att driva verksamheten och våra medarbetare framåt. Du vet att nöjda kunder får man genom motiverade medarbetare och det är genom ett coachande ledarskap du når framgång. intresse av att lyckas genom att leda andra. Du har god kunskap om produktionsdrift och förstår affären. God datorvana och erfarenhet från bilbranschen är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är det viktigt att du är en lagspelare med eget driv och förmåga att tänka nytt och annorlunda. Vara engagerad och ha förmågan att entusiasmera dina kollegor så att vi tillsammans utvecklar vår anläggning i rätt riktning.

Varaktighet och arbetstid: Tillsvidare, heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Haninge Ansökningsfrist: Senast 2018-08-11. Intervjuer sker löpande under tiden så vänta inte med att söka.
Välkommen!

Skicka din ansökan med CV till: maud.jacobsson@olofssonbil.se
Frågor om tjänsten besvaras av: patrik.gabrielsson@olofssonbil.se

Fordonstekniker sökes

Vi söker nu Fordonstekniker till Team Volkswagen Personbilar. Ta chansen till ett jobb med rejäla framtidsutsikter – med goda möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling!

Vi ger dig goda möjligheter att påverka din egen situation, men också att bygga vidare på dina kunskaper. Vi satsar varje år över 4 500 timmar på vidareutbildning. Som hälsodiplomerad arbetsplats investerar vi också målmedvetet för att skapa en frisk och glad arbetsplats.

Kvalifikationer:

3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning.

Gärna dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Ett stort teknikintresse och en utvecklad känsla för service. God vana och förmåga att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. B-körkort.

Vi förväntar oss att du som söker behärskar Svenska och Engelska mycket väl både skriftligt och muntligt. Du kommer behöva läsa in ny teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med felsökning. För att jobba med våra produkter och system så krävs det även att du har god datavana.

Har du tidigare arbetat med Volkswagen, Audi, Skoda eller Seat, samt jobbat i systemen ”ELSA” och Automaster så är detta en merit.

Kravprofil: 

  • 
Körkort B
  • 
Fordonsteknisk utbildning
  • Några års erfarenhet är meriterande

Varaktighet och arbetstid: Tillsvidare, heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Haninge

Ansökningsfrist: Snarast, dock senast 2018-07-31. Intervjuer sker löpande under tiden så vänta inte med att söka. Välkommen!

Skicka din ansökan med CV till: maud.jacobsson@olofssonbil.se