Ledning


Patrik Ottosson

vVD

Tel: 08-606 06 19

E-post: patrik.ottosson@olofssonbil.se

Jag har alltid sysslat med försäljning i en eller annan form, som säljare, försäljningschef och så småningom som Märkeschef/Brandmanager. Det var arton år sedan jag började på Olofsson Bil och jag har ingått i ledningen sedan 2005.

Under 1999-2006 arbetade jag med Volkswagen både som säljare och försäljningschef. 2007 blev jag märkeschef/platschef för SKODA på Bildepån Haninge & Nacka (ett dotterbolag som numer också heter Olofsson Bil) vilket var mycket lärorikt och kul. 2012 fick jag chansen att träda in i VW igen, men nu som Brandmanager VW vilket innefattar allt som har med Volkswagen att göra. 2017 inleds med en ny tjänst i bolaget som vVD, extra stolt över det.

Att lyckas för mig:

Att arbeta med bra kollegor, ett starkt team, därmed nå framgång i olika satsningar tillsammans är fantastiskt. Tydliga mål/ramar, delaktighet, ge/ta ansvar är bra verktyg för att personal och kunder ska må bra. Viktigt att hitta på aktiviteter som stimulerar, inte bara på arbetet utan även på hemmaplan.

Personligare service är vår slogan och den innebär många olika parametrar, men viktigast är att överträffa kundens höga eller låga förväntningar

Av 2016 förväntade jag mig en bra marknad, bra aktiviteter inom och utom företaget samt en mycket bra kundnöjdhet, detta lyckades vi genomföra på ett mycket bra sätt som team och över 4300 bilar köptes från våra anläggningar, varav 1000 nya Volkswagen. 2017 blev ännu bättre, närmare 5500bilar totalt!

2018 Arbetar vi ännu mer med digital marknadsföring, Chattfunktioner, lojalitet, nåbarhet och synbarhet på en bred front. Vi ska sätta nya nivåer på kundservice för att visa våra kunder hur mycket dom betyder för oss!