Skoda_olofsson_bil

ŠKODA hos Olofsson bil i Stockholm

i Haninge och Nacka.

Din ŠKODA-återförsäljare i Stockholm

På ŠKODA i Haninge och Nacka, i Stockholm, är vi auktoriserad ŠKODA-verkstad och återförsäljare, med ett stort utbud av både nya och begagnade ŠKODA-bilar. Vi hjälper dig gärna när din ŠKODA behöver reservdelar, service eller ett verkstadsbesök. Har olyckan varit framme så har vi en skadeverkstad som arbetar med plåt- och lackskador. Välkommen till Olofsson Bil ŠKODA när du vill ge din ŠKODA det bästa.

Skoda_Enyaq

Vad tycker våra kunder?

Gott om bilar som väntar på att bli köpta. Fina och luftiga lokaler.
Pierre Carlbark
Jag har servat mina tre senaste bilar hos Olofsson Bil och har aldrig haft nånting att klaga på. Deras personal beter sig trevligt så som sig bör, de gör ett bra jobb som gör att man gärna återkommer till dem.
Andreas Olsson
Fantastisk service och engagemang
Barbro Strååt

Våra ŠKODA modeller

Skodascala
ŠKODA SCALA
Octavia
ŠKODA OCTAVIA
Superb
ŠKODA SUPERB
Kamiq
ŠKODA KAMIQ
Karoq
ŠKODA KAROQ
Enyaq
ŠKODA ENYAQ
Skoda_privatleasing

SKODA Privatleasing online

Gå vidare för att konfigurera din bil, beräkna leasingkostnaden & beställ.

Tips gällande din privatleasing

Därför blev det en ŠKODA- Thomas Rigert berättar

Köp din ŠKODA i Haninge eller Nacka endast 20 min utanför Stockholm!

Med omedelbar närhet till Stockholm via riksväg 73 tar du dig snabbt till vår ŠKODA-anläggning i Haninge eller ta väg 222 till Nacka. Här hjälper vår personal på ŠKODA dig med allt som rör din bil.

Vi strävar alltid för att ge det där lilla extra till våra kunder.

Med mottot personligare service har vi hjälpt ŠKODA -kunder i många år. Ove Olofsson etablerade sin första bilhall 1966 och idag drivs familjeföretaget vidare av dottern Maria Olofsson.

Är det dags för service av din ŠKODA.

I våra auktoriserade ŠKODA verkstad i Haninge och Nacka hjälper vi dig gärna när det är dags för service och reparation av din bil. Även om du inte har köpt din bil av oss i Haninge eller Nacka så gäller ditt serviceavtal även hos oss, så varmt välkommen till oss endast 20 min utanför Stockholm.

Köpa en begagnad ŠKODA?

I vår stora begagnat hall i Haninge har vi omkring 100 begagnade bilar varav många är av märket ŠKODA. Även i vår bilhall i Nacka säljer vi en del begagnade ŠKODA.

Vi har tillbehören till din ŠKODA

Behöver du en bagagerumsmatta, en cykel hållare eller takräcke till din ŠKODA? Vi hjälper dig gärna när det är dags att extrautrusta din ŠKODA.

Välkommen till en av stor Stockholms största ŠKODA handlare i Haninge och Nacka.

 

connect

ŠKODA Connect

ŠKODA Connect är en onlinetjänst framtagen för att du ska få ut det bästa ur din bilupplevelse. Även om du väljer alla eller bara ett av paketen kommer din bil få flera nya funktioner som ger dig underhållning på vägen, bekvämlighet och ökad säkerhet. Här kan du läsa mer om alla smarta funktioner, och vad dom kan göra för dig.

Personligare service hos ŠKODA

Haninge försäljning

Måndag-fredag: 9:00-18:00
Lördag-söndag: 11:00-15:00
Albybergsringen 104, Haninge

Nacka försäljning

Måndag-fredag: 9:00-18:00
Lördag-söndag: 11:00-15:00
Värmdövägen 79, Nacka