Visste du att du som avtalskund har möjlighet att få ännu bättre hjälp när du lämnar in bilen för service eller reparation? Genom vår företagsverkstad tar du nämligen genvägen in till våra vanligaste verkstadstjänster – och du har en och samma kontaktperson som koordinerar, kalkylerar och leder arbetet.

En smidigare väg in till verkstaden!

När du har bokat tid hos oss, klarar vi de flesta mindre åtgärder medan du väntar – och vi bjuder på fika och fri surf i vår cafeteria. Om uppdraget kräver en större insats, så ordnar vi givetvis med ersättningsbil. Vi samordnar därefter alla verkstadsmoment och följer din bil hela vägen – oavsett det handlar om motor och mekanik, AC, glas eller däck. Vi dokumenterar samtliga åtgärder och håller koll på allt från kvalitetsnivå till kostnadsläge.

…och du betalar inte mer för en bredare service!

Den goda nyheten är att du inte behöver betala mer för en bredare service. Det kostar nämligen inte mer att gå direkt till oss, än till våra andra verkstäder. Du får en bra överblick och enkel hantering via samlad faktura. Naturligtvis lämnar vi som alltid fasta priser och du får också märkesverkstadens alla omfattande garantier på utförda jobb. Välkommen förbi och låt oss titta på hur vi kan göra ditt bilägande ännu enklare!