Volkswagen_ID_Stol

ID.-familjen

När du vill köra elbil!

Lär känna Volkswagens elbilar.

Volkswagen Sommar ID4 Hero

ID.4

ID.Buzz

ID.Buzz

Ikonenen i ny skepnad

Elbilar inom Volkswagens ID.-familj

Volkswagens ID.-familj av elbilar växer ständigt och numera kan du välja på flera olika elbilar från Volkswagen. Från liten stadsbil i ID.3 till rymlig och fyrhjulsdriven el-SUV i ID.4 & ID.5 GTX, nytillskottet ID.7 samt den rymliga elbilen ID.Buzz. Att köra elbil är både roligt, tyst och modernt. En ny körupplevelse du inte vill missa. Vilken är din elbilsfavorit?

 

ID.-familjen

Alla ID.3ID.4ID.5ID.7
Alla ID.3ID.4ID.5ID.7
Volkswagen_ID_Stol

ID. Buzz

Id_Buzz_cargo

Elbilen ID. Buzz

ID. Buzz tar den ikoniska designen och rymligheten från Folkabussen in i den elektrifierade framtiden. ID. Buzz är den nya generationens mobilitet. Det är den första helt elektriska minibussen från Volkswagen: multifunktionell, fullt uppkopplad och nyutvecklad från grunden. En rymlig elbil för både familj och vänner som fungerar lika bra på motorväg som i stan. Upptäck den visionära designen som kombinerar kompakta dimensioner med rymlighet och innovativ teknik. Upplev en helt ny känsla av flexibilitet med en interiör som delvis är gjord av återvunnet material, omfattande anslutningsmöjligheter och många digitala funktioner, till exempel den smarta ljuslisten ID. Light.

ID.7

ID.7 Tourer

Gör plats för den senaste medlemmen i ID.-familjen. Kombiversionen av nya ID.7. Den nya eldrivna flaggskeppsmodellen ID.7. Lansering under 2024.

Provkör ID.-familjen hos oss!

Välkommen att provköra VW ID.3, ID.4, ID.5 eller ID.Buzz hos Volkswagen i Haninge

ID.7 finns för provkörning i december.

ID.familjen elbilar med kvalité

Vilken ID är din favorit?

Volkswagens ID.-modeller innebär starten för en helt ny era eldrivna bilar som är intelligenta, innovativa och hållbara. Den första att rulla ut på vägarna var ID.3 som snart fick sällskap av ID.4. Under 2021 anslöt även fyrhjulsdrivna ID.4 GTX och numera syns även ID.5. frekvent ute på våra vägar. Under 2022 lanserades efterlängtade ID.Buzz. I december 2023 kommer ID.7 hem för provkörning och vi har fått se kamouflerade bilder på nya ID.7 Tourer ID.-familjen går en spännande framtid till mötes. Vilken är din favorit?

 

CO2-neutral med ID.familjen

den största utmaningen i mobilitetens historia?

Volkswagen tar ansvar för sin del av de globala koldioxidutsläppen. Därför är VW starkt engagerade i arbetet med att uppfylla Parisavtalet, med målet att vara ett koldioxidneutralt företag år 2050 inom alla områden – från fordonsflotta och produktion till administration. Därför behöver både Volkswagen och vi återförsäljare ändra på hur vi bedriver våra verksamheter.

ID.familjen leder vägen
ID.3 var den första bilen från Volkswagen som genomgående är tillverkad för att vara koldioxidneutral genom hela värdekedjan och kunna levereras till kunderna utan koldioxidavtryck. Volkswagens strategi är att i första hand helt undvika CO2-utsläpp, och där det inte är möjligt sänka dem. Fabriken i Zwickau är den första produktionsanläggningen för MEB-plattformen och där tillverkas ID.3 helt CO2-neutralt.

El från förnybara energikällor
All elektricitet som Volkswagen köper från tredje part är grön el från förnybara energikällor. Dessutom har fabriken en högeffektiv kraftvärmeanläggning som alstrar elkraft och värme, och som i framtiden kommer att drivas av koldioxidneutral gas. Byggnaderna och utrustningen är hela tiden föremål för olika energioptimeringsprocesser, det kan till exempel handla om användning av frekvensstyrda fläktar och pumpar. Detta tillvägagångssätt gör att behovet av el, vatten och värme minskas. Allt för att ID.familjen ska produceras så klimatsmart det bara går.

Kontakta Volkswagen i Haninge

Olofsson Bil – Volkswagen
Kilowattvägen 15
136 44 Handen