servicerådgivare

Att arbeta som servicerådgivare

Som servicerådgivare behöver du gilla att hjälpa kunder, ha administrativ ådra och vara lösningsorienterad.

Som servicerådgivare är du ansiktet utåt och den som först möter våra kunder.

Servicerådgivare

ett administrativt serviceyrke

Som servicerådgivare älskar att hjälpa människor. Det är du som är länken mellan våra kunder och verkstaden så du har många kontaktytor och det är runt dig allt cirkulerar.

Prissattare_vw

Möt några av våra servicerådgivare

Olofsson Bil som arbetsgivare

Audi_verkstad

Våra ledord

T​ri​vsel
Hos oss arbetar vi för individens välmående där det är viktigt att ha bra relationer mellan varandra både internt och externt. Hos oss har var och en stor betydelse i företaget och får uppskattning och uppmärksamhet.

Kvalité
Vi är trovärdiga, håller vad vi lovar, följer bestämda rutiner och tar eget ansvar.

Lönsamhet
Vi tjänar pengar på nöjda kunder utifrån ett helhetsperspektiv och vi har koll på kostnaderna.​​

Vad krävs av en servicerådgivare?

Olofsson_bil_verkstad

Det är du som servicerådgivare som har den direkta kundkontakten vid rådgivning samt vid beställning eller rapportering av verkstadsjobb. Du ansvarar för att ge kunderna en första diagnos och utifrån detta resursplanera verkstadsarbete utifrån montörsresurser, specialkompetenser, utrustning och reservdelar. Du kommer att ansvara för uppföljning av verkstadsarbeten genom både kvalitetskontroll och kunduppföljning. I arbetet ingår även att erbjuda och sälja kundservice, tillbehör och reservdelar.

Program och teknik som är bra att kunna.

Prissattare_vw

Har du tidigare erfarenhet av att arbetat med några av våra bilmärken och i systemen ELSA, Cabas och Automaster Saga2, Kobra, Winassist samt Etka så är det meriterande. Du behöver ha körkort B. I bilbranschen sker just nu en snabb teknikutveckling och vi förväntar oss att du kontinuerligt kommer att behöva läsa in ny teknik, men även gå olika produkt-, servicerådgivar- och reservdelsutbildningar, därav behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift.