Skadeverkstad

När olyckan har varit framme för dig som kör en Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA och ŠKODA

I skadehanteringsprocessen, som ofta handlar om försäkringsfrågor, kan det ibland ta lite tid för att få ordning på helheten. Skador ska dokumenteras och rapporteras. Sedan ska reservdelar sökas, mekanik ska skruvas och plåt ska bankas och lackas. Det är många moment, men vi gör allt för att respektive åtgärd ska löpa på så smidigt och snabbt som möjligt – utan att försaka kvalitén.

Med passion för precision

Att ha resurserna samlade i ett och samma hus har sina fördelar. I vår skadeverskstad har vi den utrustning som krävs för att kunna reparera alla skador. Vi är certifierade skadespecialister med mångårig erfarenhet och gedigen utbildning – och vi tränar kontinuerligt för att fortsätta vara i branschens toppskikt. Våra verktyg och våra tillbehör är noga utvalda och de fyller bilmärkenas högt ställda krav.

 

Dokumenterad kvalitet

Som certifierad skadespecialist följer Olofsson Bil Volkswagens krav i hela arbetsprocessen. Förutom högt ställda utbildningsplaner och reparationer med hjälp av senaste teknik, ska endast föreskrivna verktyg och originaldelar användas. Interna kvalitetsprogram och externa kvalitetskontroller säkerställer arbetets slutresultat. Därmed fortsätter också bilens garantier att gälla – den förblir säker och det framtida andrahandsvärdet tryggas.

Utmärkelse som förpliktigar

Olofsson Bil har satsat mycket på sitt skadecenter – och utgör idag en av Sveriges tre största skadespecialister, enligt Volkswagen Group Sverige. Tillsammans med starka revisionsresultat och höga betyg i Trafikförsäkringsföreningens verkstadskontroller, har företaget tilldelats detta hederspris.

 

Kontakta oss

Hitta hit

Olofsson Bil – Skadeverkstad
Kilowattvägen 15
136 44 Handen

Telefon: 08 – 606 06 91
Skadeverkstad@olofssonbil.se