ID.7

Tjänstebilar från 6 olika bilmärken

Vi hjälper dig med företagets tjänstebilar

Dags att välja ny tjänstebil? Vi hjälper det lilla enmans-bolaget likväl som stora företag med bilflottor om hundratals tjänstebilar. Genom att vi erbjuder tjänstebilar från sex olika bilmärken har vi garanterat tjänstebilen för dig. Bland Volkswagengruppens tjänstebilsfavoriter hittar du bland annat Audi A6, Volkswagen ID.5, Skoda Enyaq, CUPRA Born, SEAT Ateca och Volkswagen ID. Buzz.

Tjänstebilar i lager

privatleasing

Vilken tjänstebil passar dig?

Vi hjälper dig med ditt val av tjänstebil. Vilket upplägg, modell och finansiering passar dig?  Vilka garantier, serviceavtal och försäkringar passar ditt val av tjänstebil?

Står du i valet och kvalet om att välja en tjänstebil med en förbränningsmotor eller en elbil eller Plug-in hybrid som tjänstebil? Bilar som går på el kostar i regel mer än motsvarande tjänstebil med förbränningsmotor, men det lönar sig i regel att tänka ett steg längre och se på helheten. I och med att dessa tjänstebilar är berättigade till bonus enligt gällande Bonus-Malussystemet likväl som att  driftskostnaden är betydligt lägre.

TCO – ett viktigt begrepp.
Så vårt tips är att se till bilens alla omkostnader i er kalkyl, när ni ska välja tjänstebil.  Denna uppställning brukar kallas TCO, vilket står för Total Cost of Ownership, eller totalkostandskalkyl. Vi hjälper er gärna att se över er TCO för era tjänstebilar.

Se över företagets vagnpark 
Vår fleetavdelning hjälper ditt företag att se över er bilpolicy och er vagnpark. Läs mer här. 

Beräkna förmånsvärde på din tjänstebil
På skatteverkets hemsida kan du beräkna förmånsvärdet för den tjänstebil du är intresserad av. Du söker efter den tilltänkta tjänstebilen via bilmärket eller via modellkoden som finns i Skatteverkets nybilsprislistor. Beräkna förmånsvärde här.