Olofsson_Bil

Samarbetspartners och leverantörer

Här presenterar vi kort några utvalda samarbetspartners och leverantörer.
Läs mer

Haninge Strand Golfklubb

En klubb – två 18-hålsbanor. Stockholms oas, där generationer möts, utvecklas och finner glädje och hälsa.
Läs mer

Action Padel

2000 kvm nybyggd padelglädje! 11 minuter söder om Globen hittar ni en hall utöver det vanliga. Action Padel erbjuder 6 st högkvalitativa banor precis bredvid vår bilhall i Albyberg.
Läs mer

Haninge Golfklubb

Haninge Golfklubb ligger naturskönt vid Årsta slott. Banan bildades 1983 och består av 18 +9 hål. I vårt samarbete anordnar vi två större golftävlingar och sponsrar rangen ihop med Ene Golv.
Läs mer

Freezone/Vägen ut

Freezone erbjuder ungdomar och unga vuxna i åldern 15-25 år möjligheten att engagera sig i artisteri, musikproduktion, film, foto, spoken word, podcasting, esport och mycket mer – helt kostnadsfritt!
Läs mer

Öppet hav

Öppet hav erbjuder upplevelser – hav, land och luft. Ett klimatsmart eventbolag som klimatkompenserar hela sin verksamhet!
Läs mer

Jens Byggmark

ALLA säger att bygga hus är en genväg till skilsmässa. Med två små barn på 4 och 5 år ska Jens Byggmark och Michaela Byggmark Delér alltså ta sig an den här uppgiften.
Läs mer

Ica Maxi Haninge

Maxi ICA Stormarknad Haninge är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Vi har samarbetat på en mängd olika sätt genom åren med bl.a utkörning av mat till människor i riskgrupper under pandemin.
Läs mer

CK Valhall

CK Valhall är en cykelklubb med tydligt tävlingsfokus och med målet att köra snyggt, snabbt och säkert. Träningar utgår från Stockholms innerstad och alla är välkomna att hänga på!
Läs mer

Fredrika Bremergymnaiet

Vårt samarbete med Fredrika är brett då vi både utbildar lärarna likväl som tar emot praktikanter som går Fordonsprogrammet.
Läs mer

Golfverket

Spela Indoor Golf i Stockholm, i lokaler som känns som ditt vardagsrum! Hos Golfverket hittar du sex stycken TrackMan 4 golfsimulatorer, lektionsverksamhet och café endast 20 min söder om centrala Stockholm.