Boka service för din CUPRA

Det ska vara enkelt att boka service hos oss. Därför finns Service Booking Online. Du bokar in den verkstadstid som passar dig bäst, så återkommer vi och bekräftar din verkstadstid. Snabbt och enkelt.

Vi servar din CUPRA

När du lämnar in din CUPRA på vår bilverkstad i Haninge erbjuds du bred kompetens, hög kvalité och personligare service. Vi hjälper dig med de flesta typer av reparationer på din bil – från motor och mekanik till plåt och lack. Vi har även ett omfattande reservdelslager och en tillbehörsshop där du kan få hjälp med reservdelar, däck och fälg till din bil samt köpa CUPRAkläder och produkter.

Varför anlita en Auktoriserad verkstad?

Hög kompetens och personligare service.
En auktoriserad CUPRAverkstad har högt ställda krav från tillverkaren vilket innebär att vi alltid använder originaldelar, godkänd utrustning och har höga krav på utbildning av vår personal.

Följ serviceplanen och få mobilitetsgaranti!
Som CUPRAkund har du många fördelar. Där Mobiltetsgarantin är ett exempel. Med den får du hjälp på plats om något skulle hända med din CUPRA – dygnet runt, 365 dagar om året och var du än befinner dig. MobilitetsGarantin gäller alla CUPRAmodeller, när du lämnar in din bil för Grundservice/LongLifeservice.

 

Så här tycker våra kunder

”Väldigt fina lokaler ”
och trevliga personal!
Angelina Tuffour
”En bra verkstad ”
och bilförsäljning. Dom som jobbar där är kompetenta.
Eva Pulkkinen
”Grym service”
av personalen och dom är väldigt hjälpsamma
Micael Lindholm

Kontakta oss

Hitta hit

Olofsson Bil – CUPRA verkstad
Albybergsringen 104
137 69 Handen 

Telefon: 08 – 515 155 50
Skoda-seatservice-albyberg@Olofssonbil.se