elbil

Privatleasing hos Olofsson Bil

Privatleasing – det enkla bilinnehavet

Du hittar din drömbil, beställer och hämtar den hos oss och vårdar den ömt i 36 månader. Sedan lämnar du snabbt och smidigt tillbaka den när din leasingperiod löper ut. Enkelt, javisst, här är några saker att tänka på när du ska leasa bil.

Läs mer om privatleasing hos vardera bilmärke

Privatleasing – så går det till

Privatleasing

Privatleasing är ett bekvämt bilinnehav. Du avtalar körsträcka, avtalstid och betalar en leasingavgift per månad för ditt nyttjande av bilen. När leasingtiden löper ut återlämnar du enkelt och smidigt bilen till oss, och kanske testar du att leasa en ny bilmodell denna gång?

 

Privatleasing Online

Varje bilmärke vi är återförsäljare för har en smidig online tjänst för privatleasing. Här bygger du lätt ihop din bil med några enkla klick och ser direkt på skärmen hur leasingkostnaden påverkas av dina olika tillval.

Under leasingperioden

Under leasingperioden är bilen så gott som din, men vad som tåls att tänka på är att även sköta om den som sin egen. Detta så att du inför ditt framtida återlämnande inte ska ha slitage på bilen som är utöver det vanliga.

För att underlätta återlämningen av din leasingbil kommer vi som återförsäljare att kontakta dig när det är ungefär 6 månader kvar på din leasingperiod, för att boka in ett inbytestest. Du som kund har då ha god tid på dig att åtgärda de eventuella fel som finns på bilen, som är utöver normalt slitage, och finns det inga fel är det bara att rulla vidare i bilen de sista månaderna. Återlämnandet kommer då att ske snabbt och smidigt, då eventuella frågetecken redan tagits upp vid det så kallade inbytestestet.

Bekymmersfritt bilinnehav

Fördelar med privatleasing

  • Ingen kontantinsats
  • ingen oro för framtida värde
  • Serviceavtal ingår (gäller på samtliga auktoriserade verkstäder)
  • Ny bil var tredje år

Inför återlämnandet

Ungefär sex månader innan återlämnandet av din privatleasingbil kontaktar vi dig för att genomföra ett inbytestest. Vi går igenom bilen för att avgöra att den är i gott skick och inte har något onormalt slitage. Under testet kommer vi förhålla oss till riktlinjerna i bilmärkenas skötselguider, som du kan ladda ner här nedanför. När leasingperioden sedan är slut återlämnas bilen smidigt till oss, och kanske åker du hem i din splitternya leasingbil.

Skötselguide Audi

Skötselguide Skoda

Skötselguide SEAT/ Cupra

Skötselguide Volkswagen