enyaq

Škoda verkstad & service

Det ska vara enkelt att boka service hos oss, därför dinns service booking online. Snabbt och enkelt.

Snabb & smidig service på din Škoda

verkstad_olofssonbil

När du lämnar in din Škoda på vår bilverkstad i Haninge eller Nacka erbjuds du bred kompetens, hög kvalité och personligare service. Vi hjälper dig med de flesta typer av reparationer på din bil – från motor och mekanik till plåt och lack. Vi har även ett omfattande reservdelslager och en tillbehörsshop där du kan få hjälp med reservdelar, däck och fälg till din bil samt köpa  Škodakläder och produkter.

Varför anlita en Auktoriserad verkstad?

Lämna in din Škoda på service hos oss.

Hög kompetens och personligare service.
En auktoriserad Škodaverkstad har högt ställda krav från tillverkaren vilket innebär att vi alltid använder originaldelar, godkänd utrustning och har höga krav på utbildning av vår personal.

Följ serviceplanen och få mobilitetsgaranti!
Som Škoda-kund har du många fördelar. Där Mobiltetsgarantin är ett exempel. Med den får du hjälp på plats om något skulle hända med din Škoda – dygnet runt, 365 dagar om året och var du än befinner dig. MobilitetsGarantin gäller alla nya Škodamodeller, när du lämnar in din bil för Grundservice/LongLifeservice.

Välj service lika noga som du valde din Škoda
Som auktoriserad Škoda verkstad är vi experter på just din bil.  När du väljer Škoda Originalservice ger du det allra bästa till din Škoda. Som experter på just Škoda säkerställer vi både livslängden och andrahandsvärdet på din bil. Så välj din service för din Škoda med omsorg.

Högt uppsatta krav på personal och utrustning
En auktoriserad Škoda verkstad måste uppfylla de högt uppsatta krav som tillverkaren ställer på en serviceverkstad. Detta innebär till exempel att Škoda verkstaden skall se ut på ett visst sätt, vara utrustad med godkänd verkstadsutrustning, ha alla de verktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer på bilen. Vidare skall alla verktyg uppfylla ti​llverkarens kvalitetskrav. Allt för att servicen av din Škoda ska hålla så hög kvalité som möjligt.

Över 5000 utbildningstimmar per år.
Fordonsteknikern samt övrig verkstadspersonal går en gedigen utbildning som även kräver en examination för att visa att de behärskar sin yrkesroll i verkstaden. Varje år revideras verkstaden av och följs ej kraven så kan en sådan revision leda till att en verkstad mister sin auktorisation.

Att lämna din bil på service till en märkesverkstad innebär med andra ord att din Škoda förblir 100 % Škoda.​

Vad tycker våra kunder?

Personligare service hos Škoda

Škoda kundkort

Skoda_Kundkort

Med ett kundkort från Škoda får du många fördelar

  • Dela upp kostnader för service, reparationer och tillbehör – upp till 12 månader räntefritt
  • Ha ett VISA-kort utan årsavgift
  • Tanka din bil förmånligt
  • Samla bilens kostnader till en faktura
  • Få information och erbjudanden från Volkswagen, Škoda, SEAT eller Audi

Företag och vill ha allt på en faktura?
Är du en företagare och på väg att boka tid för bilen på vår verkstad? Då kanske du vill ha allt samlat på en faktura? Ansök om konto hos oss.

Hitta hit – Haninge

Olofsson Bil – Škoda verkstad

Albybergsringen 104 
137 69 Handen

Telefon: 08 – 515 155 50
skodahaningeverkstad@olofssonbil.se

 

Hitta hit – Nacka

Olofsson Bil – Škoda verkstad
Värmdövägen 79  
131 35 Nacka

Telefon: 08 – 556 181 89
skodanackaverkstad@olofssonbil.se