serviceavtal_pa_kopet

Om Olofsson Bil

Företaget med personligare service sedan 1966

Olofsson Bil i Haninge och Nacka

Välkommen till personligare service

Sedan starten 1966 har Olofsson Bil alltid hållit mottot “Personligare service” främst. Genom att ge det där lilla extra till både sina kunder och anställda har företaget fått alla att trivas och ständigt utvecklats. Idag är Olofsson Bil en av Haninge kommuns största arbetsgivare och en av landets mest framgångsrika återförsäljare inom Volkswagengruppen.

Vår resa

Sedan 1966 då Ove Olofsson startade familjeföretaget Olofsson Bil har vi alltid hållit mottot “Personligare service” främst. Dottern Maria Olofsson tog över bolaget och drev Olofsson Bil vidare till att bli en av Haninge kommuns största arbetsgivare och en av landets mest framgångsrika återförsäljare inom Volkswagengruppen. 2 maj 2024 blev Olofsson Bil, en del av Bilia och kommer precis som tidigare drivas som företaget med personligare service.

Läs mer

Kundlöften

Hos oss på Olofsson Bil vill vi alltid leverera personligare service. Därför har vi fem kundlöften, som vi dagligen strävar efter att uppfylla.

Våra kundlöften

Lediga tjänster

Vill du få möjlighet att både utveckla dig själv och framtidens arbetsplats? Olofsson Bil erbjuder en omväxlande vardag med korta beslutsvägar och högt i tak för nya idéer. Vi satsar mycket på vidareutbildning och är en hälsodiplomerad arbetsplats. Kort sagt; vi ser till att våra anställda mår bra och har roligt på jobbet.

Till lediga tjänster

Kundrecensioner

För oss är nöjda kunder allt. Vi strävar ständigt efter att ge femstjärnig service och vill gärna höra både ris och ros från er kunder.

Läs våra kundrecensioner

Företagsuppgifter

Här hittar du våra faktureringsuppgifter, postadress och organisationsnummer.

Till företagsuppgifter

Samarbetspartners

Vi är stolta över våra fina samarbeten med flera lokala leverantörer och partners. Här kan du läsa om några av dem.

Läs mer om våra samarbeten

Läs mer om oss i vår blogg

I vår blogg samlar vi nyheter om vad som är på gång här på företaget och i branschen. Vi bevakar produktlanseringar och delar med oss av vår kunskap.

Läs mer i bloggen

Prishyllan

Genom åren som gått har team Olofsson Bil både nominerats och prisats för sina goda insatser. Vi är oerhört stolta över våra kollegor som gång på gång lyfts fram för deras fina arbete. I vår digitala prishylla kan du läsa om många av våra utmärkelser som bästa t.ex återförsäljare, säljare och servicerådgivare.

Läs mer om våra priser

Köpa bil i Haninge och Nacka

Vi har våra bilhallar i Haninge och Nacka. Varmt välkommen till oss inför ditt nästa bilinköp.

Köp bil av oss

Kundtjänst

Det ska vara enkelt att snacka bil med oss. Oavsett om det gäller t.ex nybilsköp, reparation av din bil eller om du behöver prata finansiering av ditt bilköp.

Kundtjänst

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?