Tryggt_besök_Olofsson Bil
Tillbaka

Kollegorna firar 25 år

som anställda på Olofsson Bil!
Olofsson Bil

Kollegorna firar 25 år

som anställda på Olofsson Bil!
12/02/2021
Vi har de gångna veckorna firat att flera av våra anställda på reservdelar har arbetat hela 25 år på Olofsson Bil. Vi passade på att fråga vad det är som gjort att teamet trivs på jobbet.
Urban Eriksson - 25 års erfarenhet av reservdelar

Urban Eriksson - 25 års erfarenhet av reservdelar

Att vårt team på reservdelar har hängt ihop så länge är nog rätt unikt. En enorm kompetens och erfarenhet samlad i ett team.

Ubbe har kompletterat teamet i alla år och utan honom hade vi inte lyckats lika bra med vår satsning på grossitförsäljning av reservdelar.
Göran Lind reservdelar & grossistförsäljning 

 

Ett stort förtroende av ledningen

Ett stort förtroende av ledningen

Jag har alltid känt att jag har fått ett stort förtroende från ägarna och ledningen till att både utveckla mig själv och mitt team.

Jan Strandlund Reservdelschef Olofsson Bil

Ett skönt gäng att jobba med

Vi är ett tajt gäng som jobbar med reservdelar här på Olofsson Bil och vi ställer alltid upp för varandra. Är någon sjuk eller är på utbildning så stöttar vi upp och ser till att det som ska bli gjort blir gjort. Vi har kul på jobbet helt enkelt säger Janne.

Olofsson Bils VD Maria Olofsson har själv arbetat 26 år i bolaget och säger så här om Jannes 25 år i firman.

Janne och jag har jobbat ihop i 25 år och känt varandra ännu längre. Han är otroligt kunnig och dedikerad sitt jobb och vi är djupt tacksamma att han har valt att stanna hos oss i alla dessa år. Förhoppningsvis blir det många, många år till!

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev