7-Sits-Olofsson_Bil
Tillbaka

7-sitsiga bilar

Praktiska familjebilar med sju säten
Audi SEAT Skoda Volkswagen

7-sitsiga bilar

Praktiska familjebilar med sju säten
12/09/2019
Olofsson Bil säljer sex olika bilmärken. Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, SEAT, CUPRA, Audi och ŠKODA.  Hos alla dessa bilmärken finns det en del 7-sitsiga alternativ  som passar den större familjen perfekt.

Volkswagen personbilar

Är du intresserad av en 7-sitsig Volkswagen så har du tre alternativ.

 • Tiguan Allspace

  Det senaste tillskottet i Volkswagens 7-sitsiga familj. Med en bekväm interiör och ett rikt utbud av system som ger ökad komfort, är Tiguan Allspace en riktigt bra SUV. Det finns ett rikt utbud av exceptionellt designade tillval till denna bil, som är omsorgsfullt utformade för att passa perfekt för dig och nya Tiguan Allspace.
  Pris från: 379.900 kr

 • Touran

  Volkswagen Touran har under flera år bidragit till en positiv körupplevelse, både för dig som åker ensam på tjänsteresa och dig som har barn + kompisar i bilen till fotbollsträning. I denna bil är det körglädje och säkerhet som är det största fokuset.
  Pris från: 301.400 kr

ŠKODA Kodiaq

ŠKODA Kodiaq

Denna sju-sitsiga bil har ett perfekt samspel mellan elegans, dynamiska kurvor och ett robust utseende.. När ni ej har behov av de 7 sätena och den tredje sätesraden är uppfälld finns ett flertal smidiga förvaringsmöjligheter. Det finns bl.a ett dubbelgolv, krokar på vardera sida, samt ett smidigt nätprogram som hjälper dig hålla ordning i bilen!
Pris från: 361.000 kr

 

Audi Q7

Audi Q7

En bil som övertygar oavsett terräng. Är du ute efter härlig körupplevelse med en sportig limousin och samtidigt ha gott om utrymme och 7 säten? Titta hit. Nu finns nya Audi Q7 med en ordentlig uppdatering, både visuellt och tekniskt. 
Pris från: 727.900 kr

SEAT

 • Tarraco

  Inga drömmar är för stora för nya SEAT Tarraco. Bilen anpassar sig efter dig, och dina planer. Med sina 7 säten, som är skjutbara och fällbara är Tarracon den stora SUVen, med små besvär.
  Pris från: 403.900 kr

 • Alhambra

  Att säkerheten är största fokus hos samtliga bilar är en självklarhet, men Alhambra är utformad med extra fokus på säkerhet. En familjebil med sju säten med en hög säkerhetsnivå som standard.
  Pris från: 389.900 kr

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

Detta är det perfekta valet för dig som behöver plats för både många personer och mycket packning. I bilen finns det glidskenor som gör att du har möjlighet att möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill ha det. Volkswagen Multivan finns i två olika varianter, som kallas Highline och Comfortline. Skulle du behöva extra mycket utrymme så väljer du Multivan Comfortline med långt axelavstånd och en möjlighet att få upp till 8 säten.

Pris från: 399.200 kr exkl. moms

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev