Arets Af Skoda_Haninge
Tillbaka

Olofsson Bil är Årets ŠKODA-återförsäljare 2021!

Olofsson Bil Skoda

Olofsson Bil är Årets ŠKODA-återförsäljare 2021!

25/03/2022
Våren 2018 öppnade Olofsson Bil sin nya stora ŠKODA-anläggning i ett helt nytt industriområde i Haninge. Igår vann vi för andra gången det prestigefyllda priset årets ŠKODA-återförsäljare!  Ett pris som verkligen är ett betyg på team Skodas hårda arbete och engagemang för att ge våra kunder bästa möjliga service.

ŠKODA adwards - en kväll då hårt arbete belönas

Den 24 mars gick årets ŠKODA adwards av stapeln och vår märkeschef Thomas Wallström var på plats ute på Clarion Hotel Arlanda för konferens, mingel och middag.

Nominerade till årets försäljningsteam

Nominerade till årets försäljningsteam

Våra ŠKODA-säljare var en av fyra som var nominerad i kategorin årets säljteam. Vinsten gick till en kollega i branschen men vi är mäkta stolta över vår nominering.

Dags för kvällens finaste pris - årets återförsäljare

Varje år utses årets återförsäljare och det är ett väldigt ärofyllt pris där vinnaren måste nå sina höga leveransmål, följa alla uppsatta processer samt ha hög kundnöjdhet både hos verkstad och bilförsäljningen. Detta är något vi på Olofsson Bil arbetar hårt för att lyckas med så när nominering lästes upp höll vi alla andan och hoppades på en vinst.

Motiveringen lyder...

Motiveringen lyder...

Genom ett stort entreprenörskap har denna återförsäljare lyckats tackla utmaningar på ett utomordentligt sätt. De har benchmark resultat inom försäljning såväl som service och har genom ett starkt fotarbete lyckats skapa lokala ambassadörer med hög kundnöjdhet.

Som organisation är även denna återförsäljare ett föredöme när det kommer till att engagera medarbetare och skapa en familjär stämning. Årets återförsäljare 2021 är Olofsson Bil Haninge!

Detta pris är ett bevis på att vi arbetar rätt jämtemot våra kunder och att vi har ett fantastiskt bra team på plats här i Haninge!

Thomas Wallström – Märkeschef Skoda Olofsson Bil

Prisregn över Skoda

Prisregn över Skoda

Detta är inte första gången som Skoda nomineras och vinner priser. Vi har även vunnit:

  • Årets säljare 2020
  • Årets servicerådgivare 2020
  • Årets återförsäljare 2019

Läs om dessa och andra priser i vår prishylla.

Kontakta oss

På ŠKODA i Haninge och Nacka, i Stockholm, är vi auktoriserad ŠKODA-verkstad och återförsäljare, med ett stort utbud av både nya och begagnade ŠKODA-bilar. Vi hjälper dig gärna när din ŠKODA behöver reservdelar, service eller ett verkstadsbesök. Har olyckan varit framme så har vi en skadeverkstad som arbetar med plåt- och lackskador. Välkommen till Olofsson Bil ŠKODA när du vill ge din ŠKODA det bästa.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.