olofsson_bil_blogg
Tillbaka

Olofsson Bil är Årets ŠKODA-återförsäljare 2019!

Olofsson Bil Skoda

Olofsson Bil är Årets ŠKODA-återförsäljare 2019!

13/02/2020
Våren 2018 öppnade Olofsson Bil sin nya stora ŠKODA-anläggning i ett helt nytt industriområde i Haninge. Att vinna det prestigefyllda priset årets ŠKODA-återförsäljare redan efter två år är riktigt stort. Att öppna en ny anläggning och få alla rutiner att rulla på och dessutom behålla kundnöjdheten på topp – ja det krävs det både engagemang, hårt arbete och laganda för.

ŠKODA adwards - en kväll då hårt arbete belönas

Den 23 januari gick årets ŠKODA adwards av stapeln och flera av våra anställda var på plats ute på Clarion Hotel Arlanda för mingel, mat och underhållning. Kattis Ahlström var konferencier och Daniel Adams Rey stod för underhållningen.

Årets Finans

När det var dags för första priset höjdes stämningen rejält runt borden då Olofsson Bil i Nacka tog hem första pris.

Marie Tham nominerad till årets ŠKODA-säljare

Marie Tham nominerad till årets ŠKODA-säljare

Vår ŠKODA-säljare Marie Tham var  en av fyra som var nominerad i kategorin årets säljare. Vinsten gick till Jönköping men vi är mäkta stolta över Maries nominering.

Dags för kvällens finaste pris - årets återförsäljare

Varje år utses årets återförsäljare och det är ett väldigt ärofyllt pris där vinnaren måste nå sina höga leveransmål, följa alla uppsatta processer samt ha hög kundnöjdhet både hos verkstad och bilförsäljningen. Detta är något vi på Olofsson Bil arbetar hårt för att lyckas med så när nominering lästes upp höll vi alla andan och hoppades på en vinst.

Motiveringen lyder...

Motiveringen lyder...

Denna återförsäljare har under 2019 arbetat strukturerat med möten och processer där hela ŠKODA-teamet har varit involverat och hjälpt till att föra företaget framåt mot nya rekord. Med sin positiva inställning har teamet gång på gång lyckats uppnå sina uppsatta mål genom att på ett aktivt och proaktivt sätt arbeta med hela modellprogrammet och våra kringtjänster.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.