Audi Awards 2023
Tillbaka

Audi i Haninge är bästa försäljningsteamet i Sverige!

Audi Awards 2024!
Audi

Audi i Haninge är bästa försäljningsteamet i Sverige!

Audi Awards 2024!
02/02/2024
Den 1/2-2024 samlades Sveriges alla Audi-återförsäljare för att blicka framåt, summera 2023 och hylla fina prestationer som gjorts under det gångna året. Vi är stolta över att ha varit nominerade i alla kategorier och tog hem priset i en!
Audi Sverige summerar 2023!

Audi Sverige summerar 2023!

Vilket framgångsår 2023 blev för Audi Sverige! När Mobility Swedens slutrapport över nyregistreringar under fjolåret kom ut, såg man glädjande att:

  • 18 540 Audi-bilar levererades i Sverige under 2023. Det är en ökning med hela 34 procent jämfört med föregående år. Något som innebär en historiskt hög marknadsandel på 6,4 procent för Audi Sverige.
  • Under 2023 var eldrivna Q4 e-tron den mest sålda modellen i Audis program och den 5:e mest sålda elbilen under hela fjolåret.
  • Q4 e-tron tillsammans med Q8 e-tron och e-tron GT stod elbilarna för 35 procent av leveranserna.
Inför 2024 ökar Audi Sverige takten ytterligare med försäljningsstart för både Audi Q6 e-tron och Audi A6 e-tron. Vi har även hört att man utlovar en rad andra spännande produktnyheter.
Audi Awards 2024 - 5 kategorier

Audi Awards 2024 - 5 kategorier

  • Årets finansieringsprestation
  • Årets försäljningsteam
  • Årets Marknadsföringsprestation
  • Årets Servicemarknadsteam
  • Årets Dealer of the year 2023

Glädjande nog var vi nominerade i alla kategorier, vilket betyder att Team Audi i Haninge håller en hög nivå på allt de gör.  När priserna väl delades ut tog vi hem ett av de fem priserna.

Årets försäljningsteam blev Audi i Haninge

Med hög kundnöjdhet och en stark tillväxt i antal sålda och levererade bilar vann Audi i Haninge priset för årets Audi försäljningspris.  Med på scen för att ta emot priset var Märkeschef Martin Uzel och säljaren Anton Södergren.

…Framgångsfaktorerna för oss har alltid varit hårt arbete, viljan att alltid hjälpa kunderna samt personligare service.”

– Martin Uzel

Detta är inte första gången Audi i Haninge prisas.  Man har tidigare vunnit pris som Dealer of the year 2021 vilket du kan läsa mer om här.

Nyfiken på Audi?

På Audi i Haninge, endast 20 min söder om Stockholm, är vi auktoriserad Audi-verkstad och återförsäljare, med ett stort utbud av både nya och begagnade Audi-bilar. Vi hjälper dig under hela processen, oavsett om du ska privatleasa din nya Audi eller provköra vilken modell som passar dig bäst. Välkommen till Olofsson Bil Audi när du vill ge din Audi det bästa.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.