Audi E Tron
Tillbaka

Nyheter Audi

Audi Elbil

Nyheter Audi

09/05/2019
2019, året då Audifamiljen växer. Med nya modeller som Audi Q8 och Audi E-tron är vår bilhall väl värd ett besök. Varmt välkomna in och provkör!

Nya Audi Q8

För några månader sedan kom Audis helt nya modell inom Q-familjen, Audi Q8. Med det bästa av två världar kombinerar den en elegant fyrdörrars lyxkupé med den praktiska mångsidigheten hos en stor SUV. Med framåtlutade bakstolpar mäter denna SUV näst intill fem meter på längden!

Säkerhetsutrustningslistan på nya Audi Q8 är lång, med olika system för allt från parkering, stadskörning till de långa resorna ger bilen dig det stöd du behöver! Beroende på vilka alternativ som är valda till bilen kan du få upp till fem radarsensorer, sex kameror, tolv ultraljudssensorer och laserskannern. Vad som även går att välja till är den fjärrstyrda garagepiloten, denna lanseras i början av 2019. Det innebär att föraren övervakar bilen styra sig själv in i garaget, och tillbaka ut igen!

Audi E-tron

Tisdagen den 18e Spetember 2018 premiärvisades Audis första, 100% elektriska bil. Audi E-tron. Med en längd på 4,9 meter kan den köra över 40 mil per laddning. Bilen avtäcktes I San Fransisco, detta streamades även live på Audi.se.

5 snabba

  • Pris från 885. 000 kr
  • Världens första elbil med Quattro.
  • Med Audi Connect laddsystem går det att ladda med upp till 22 kW, då tar full uppladdning 3,5 timme.
  • Max dragvikt är 1800 kg.
  • Bagageutrymmet rymmer 660 liter, plus 60 liter i det utrymme under bilens motorhuv.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.