Tillbaka

Audi Simulator Golf Cup

Först ut hos Olofsson Bil i Haninge 4 mars!
Audi

Audi Simulator Golf Cup

Först ut hos Olofsson Bil i Haninge 4 mars!
05/03/2024
Audi Simulator Golf Cup är Världens första portabla simulatorgolfturnering! En rikstäckande golfturnering där vi tar golfbanan in i bilhallen. Vi är extra glada över att Olofsson Bil och Audi i Haninge är först ut som värd för turneringen!

Bilhallen omvandlades till Golfhall för en dag!

Audi Simulator Golf Cup är som sagt världens första portabla simulatorgolfturnering. Med åtta deltävlingar runt om i olika Audi-anläggningar, spelades första deltävlingen hos oss i Haninge igår kväll den 4:e mars. Vi hade 48 spelare på plats och flertalet besökare som tittade på och testade simulatorerna. En riktigt lyckad kväll!

Stort grattis till kvällens vinnare.

Stort grattis till kvällens vinnare.

Efter en en händelserik golfkväll med fina priser och flera tävlingar i tävlingen korades kvällens vinnare nämligen välkända David Palmert och Kalle Montelius.

Både David och Kalle har representerat Sverige i Audi Quattro Cup vid två olika tillfällen. Nu har de åter igen möjlighet att få ta del av spänningen vid Sverige uttagningarna då ett av priserna för hela turneringen är en chans att vinna en upplevelse på härliga Barsebäck G&CC i samband med Sverigefinalen av Audi quattro Cup 2024 som går av stapeln den 2-3 september.

Audi quattro cup 2024

Audi quattro cup 2024

38 länder, fler än 600 deltävlingar och närmare 70 000 spelare. Audi quattro Cup är verkligen en tävling med stora dimensioner. Målet och höjdpunkten är den stora finalen som spelats på många olika berömda banor runt om i världen. I år går Sverigefinalen av stapeln på härliga Barsebäck G&CC den 2-3 september.

Här kan du läsa mer om tidigare deltävlingar vi har hållit i och Sverigefinalerna som vi har sänt representanter till hela TRE år i rad.

Vill du komma på framtida event?

Anmäl gärna ditt intresse för våra olika events så du inte missar en inbjudan framöver.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev