Beg_Bilar_Albyberg
Tillbaka

Att tänka på vid köp av begagnad bil

Audi Olofsson Bil SEAT Skoda Volkswagen

Att tänka på vid köp av begagnad bil

07/11/2019
Inför ett köp av begagnad bil ställs man inför mängder av funderingar. Här ger vi dig några av våra bästa tips kring köp att begagnade bilar.
Begagnatgaranti

Begagnatgaranti

De bilar vi levererar ut har förutom en begagnatgaranti i det allra flesta fall en Mobilitetsgaranti som förenklar för dig som kund om olyckan skulle vara framme. Vi kontrollerar alltid att det ej föreligger obetalda skulder på de begagnade bilar vi säljer. Sist men inte minst. Vi håller vad vi lovar! och det har vi gjort sedan 1966 då Olofsson Bil startades här i Haninge.

Varför köpa begagnad bil av en bilhandlare?

Vi har över 100 begagnade  bilar i lager och vi säljer inga dåliga bilar. Till vår hjälp har vi den senaste tekniken för kontroll av bilens ursprung samt historik. Våra mekaniker går löpande på utbildning och har de senaste verktygen för att kunna utföra reparationer och kontroller på alla våra bilar enligt tillverkarens krav.

Att se upp med vid privatköp av en begagnad bil

Att se upp med vid privatköp av en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil privat kan vara lockande. Men har du otur köper du någon annans problem. Tänk också på att det råder undersökningsplikt vid privatköp.

Enligt nya regler som gäller sedan 1 juli 2014 kan ett fordon tas i anspråk om den tidigare ägaren har obetalda fordonsrelaterade skulder såsom obetalda p-avgifter, trängselskatt, fordonsskatt mm.

Med andra ord så kan du bli av med bilen om den tidigare ägaren inte betalat skulder relaterade till fordonet. Kontrollera alltid med Transportstyrelsen om skuld finnes.

Låt dig inte luras av snygga bilder

Mängden utannonserade bilar på nätet är enorm och det är svårt att skilja de seriösa handlarna från de oseriösa bara genom att titta på de fina bilderna som publiceras i bilannonserna på den uppsjö av bilannonser som finns på nätet. Hos Olofsson Bil är du garanterad att alla bilar som säljs är testade samt iordningställda på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens specifikationer. Vi står för vad vi säljer och följer tillverkarens och MRF´s riktlinjer vad gäller garantier för begagnade bilar.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.