Bilpolicy
Tillbaka

Behåll din bils kvalité

Genom att fortsätta serva den på vår auktoriserade verkstad, oavsett ålder.
Audi Cupra SEAT Skoda Verkstad Volkswagen Volkswagen transportbilar

Behåll din bils kvalité

Genom att fortsätta serva den på vår auktoriserade verkstad, oavsett ålder.
19/04/2022
Vi har utvecklat servicepaket som passar din bil genom alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik. Boka en verkstadstid på din auktoriserade verkstad hos Olofsson Bil.
Årsmodell 2019 och nyare

Årsmodell 2019 och nyare

Originalservice
Ditt märkes originalservice. Originalservicen är det smarta sättet att bibehålla din höga kvalité på bilen. Vår verkstad uppdaterar även till senaste programvaran vid efterfrågan, och självklart förlängs även din mobilitetsgaranti automatiskt.

Årsmodell 2018 till 2015.

Årsmodell 2018 till 2015.

Originalservice 4+
För dig som har en bil av årsmodell 2015 – 2018 så har vi en originalservice till ett lite lägre pris. Vid efterfrågan uppdateras även bilens programvara till den senaste. Även här förlängs även mobilitetsgarantin automatioskt.

Årsmodell 2014 och äldre

Årsmodell 2014 och äldre

Originalservice 8+
Med ett ännu lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2014 eller äldre. Vid efterfrågan uppdateras till den senaste programvaran, du får ett lägre pris vid reparationer och även här förlängs din mobilitetsgaranti.

Basservice
För dig med en bil inom dessa åldersspann finns även en basservice. Vi ger samma detaljomsorg med originalkvalitet, men med färre åtgärdspunkter. Även här förlängs mobilitetsgarantin i 12 månader samt bilens programvara uppdateras vid behov.

Varför originalservice?

Om det är något som lönar sig så är det kvalité som varar. Detta gäller även din bil, oavsett ålder. Att du även får förlängd mobilitetsgaranti är ett stort plus. Om din bil skulle bli akut okörbar, ger det dig hjälp på plats, dygnet runt 365 dagar om året. Går det inte att reparera bilen på plats får du fri bärgning till närmaste auktoriserade verkstad. Väl där, ingår även fri lånebil i upp till 5 dagar om din bil behöver stå kvar på verkstad. Mobilitetsgaranti innebär trygghet, dygnets alla timmar.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.