tjänstebil-Olofsson-Bil
Tillbaka

Du som bilansvarig för företagets tjänstebilar – ta hjälp av team Fleet!

Audi SEAT Skoda Volkswagen

Du som bilansvarig för företagets tjänstebilar – ta hjälp av team Fleet!

13/06/2019
På Olofsson Bils Fleetavdelning arbetar två medarbetare helt och hållet med företagsförsäljning av tjänstebilar. De hjälper dig som bilansvarig att lätt få svar på alla era frågor kring bilpolicy, utökning av er vagnpark eller finansieringsfrågor.

Vad är fleet?

Det är försäljning till er som företag, där du som bilansvarig har en kontinuerlig kontakt med vårt team på Fleet. Fleets uppgift är att ni som företag och era medarbetare har bästa möjliga förutsättningar när det gäller Tjänstebil, Förmånsbil eller personalbil. Vårt fleet-team skräddarsyr ett avtal och en bilpolicy som är anpassad för just er och era önskemål. En konstant strävan efter personlig service till företagen som besöker oss på Olofsson Bil!

Man kan beskriva fleets arbete med den så kallade tratten man hör om i olika sammanhang. Man vill dra ner tratten så mycket som möjligt, så att ert jobb blir så simpelt och bekvämt som möjligt trots de olika delar som tillkommer när det handlar om företagsbilar. Där vill vårt Fleet-team vara din hjälp i vardagen! Det kan vara allt från fakturor, bilar till krockskador. Att få denna process så bekväm och trygg som möjligt är team Fleets största uppgift!

Event

Något annat som team Fleet jobbar aktivt med är event för kunder. Ett exempel på ett sådant event är när vi samlade ett antal kunder, och hade ett provkörningsevent på Ekeby terrängcamp, där vi presenterade och visade vad våra bilar går för när det kommer till obekväm terräng. Vi hade då med oss olika SUV-modeller från våra märken, och kunderna fick då köra olika banor med dessa bilar. Här till vänster kan ni se bilder från detta!

Fleet vs företaget

Ingen dag är den andra lik när det kommer till vårt Fleet-team. Under hela året håller teamet en kontinuerlig kontakt med er som företag. Både för att hålla sig uppdaterade om hur läget för er ser ut i dagsläget, men även eftersom ni ska känna en trygghet med att konstant känna er uppdaterade med våra nya modeller, motorer och alternativ som finns för oss tillsammans.

 

Fråga Fleet – Vad är det roligaste med ert jobb?

Att ingen dag är den andra lik, man blir aldrig uttråkad och det finns alltid saker att jobba på. Relationen med kunderna är ett stort plus med vårt jobb, och att den relationen vi får med kunderna är en så pass långvarig relation. Då bilmarknaden alltid utvecklas, och likaså företagen så finns det alltid saker att jobba på! Vi går även på mycket lokala nätverksträffar för att bredda vårt nätverk, framförallt i närområdet. Detta gynnar oss väldigt mycket!

Kundlöften, för din skull!

Dessa fyra punkter är något som Team Fleet alltid strävar efter att hålla, för att du, ni som företag ska få bästa tänkbara upplevelse med oss!

 • Vi håller det vi lovar
  Att köpa en bil, privat eller till företag är en av de största affärerna i ens liv. Att då ha höga förväntningar är för oss en självklarhet
 • Vi gör det enkelt för dig
  Att köpa och äga bil är förknippat med en massa olika frågor. Ibland roliga, ibland krångliga. Vårt jobb är att minimera det sist-nämnda. Och våra goda råd bjuder vi gärna på!
 • Vi kan vår sak
  Vi lever för våra bilar – och vi ser till att hela tiden lära oss mer.
 • Vi är stolta över vårt arbete
  Bilen och personligare service är vår passion

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.