Bilia Olofsson Bil
Tillbaka

Bilia ny ägare av Olofsson Bil

Bilia tillträdde den 2 maj 2024
Olofsson Bil

Bilia ny ägare av Olofsson Bil

Bilia tillträdde den 2 maj 2024
08/05/2024
Nu har Bilia tillträtt som ägare av Olofsson Bil samt Olofsson Däckcenter, men verksamheten kommer att drivas vidare i samma goda anda som tidigare. Kompetensen hos våra medarbetare, lokaliteter, verksamheten och personligare service är kvar. 

Olofsson Bil - en del av Bilia

Igår hade vi det första personalmötet tillsammans med Bilia. Vi gick igenom nutid, framtid och värdegrund. Vi är glada över att ha Bilias styrka och erfarenhet i ryggen och förtroendet att fortsätta utvecklas till att vara det självklara valet inom mobilitet. 

Bolaget kommer fortsatt heta Olofsson Bil och drivas vidare i samma anda, med samma värdegrund och ledning. Det enda som skiljer sig är att vi får nya ägare.

Patrik Ottosson VD

Bilia fördubblar sin marknadsandel inom Volkswagengruppen

Bilia fördubblar sin marknadsandel inom Volkswagengruppen

”Jag är mycket glad över att Bilia växer inom Volkswagen-gruppen. Vi fördubblar vår marknadsandel inom Volkswagengruppen i Sverige och ser fram emot att utveckla detta välskötta företag. Förvärvet kompletterar vår existerande affär väl och innebär fem anläggningar i geografiskt bra områden i sydöstra Stockholm, där vi kommer att erbjuda kunderna högkvalitativ service” säger Per Avander, VD Bilia AB.

Bilia är en av Europas största helhetsleverantörer för allt som rör bilägandet med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar. Vi erbjuder service och reparationer, drivmedel, biltvätt, hyrbilar, däck och fälg, fälgrenovering, biltillbehör, bilvård, lackering, glasbyten och bildemontering med mera. Bilia har cirka 170 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien samt en auktionssajt i Sverige.

Kontaktuppgifter

Olofsson Bil 

Patrik Ottosson VD Olofsson Bil, 08-606 06 19, patrik.ottosson@olofssonbil.se

Bilia 

Carl Fredrik Ewetz, Investor Relations, 010-497 07 73, carl.fredrik.ewetz@bilia.se
Per Avander, VD och koncernchef, 010-497 70 00, per.avander@bilia.se
Kristina Franzén, CFO, 010-497 73 40, kristina.franzen@bilia.se

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.