Audi_Cabriolet
Tillbaka

Möt våren i en cabriolet

Dags att köra nedcabbat?
Audi Volkswagen

Möt våren i en cabriolet

Dags att köra nedcabbat?
25/04/2021
Är du en av många som varje vår börjar drömma om en cabriolet? Sluta drömma och slå till – just nu har vi flera lagerbilar av T-roc Cab för snabb leverans så att du äntligen kan cabba ner och njuta av vind i håret i din alldeles egna cabriolet.
Drömmen om en cabriolet

Drömmen om en cabriolet

Tänk dig att köra nercabbat en solig dag och kunna känna vinden i håret. Susa fram på vägarna med din favoritmusik i högtalarna. Sluta längta och slå till på en cabriolet. Just nu har vi flera lagerbilar för snabb leverans. Möt våren i en cabriolet!

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Letar du efter det där speciella? Lite äventyr i vardagen, mellan arbete, matkassar och dagishämtning? Volkswagen T-Roc Cabriolet är en frisk fläkt på flera sätt. Med en kombination av det bästa från två världar känns nästan allt möjligt i T-Roc Cabriolet. Du får både kraft och elegans till exempel. Och sportig känsla med komfort. Plus en bil både med och utan tak.

Audi A5 Cabriolet

Audi A5 Cabriolet

Gränslös körglädje och känslan av total frihet. Med Audi A5 Cabriolet får du inte bara en sportig och elegant bil, utan även den härliga möjligheten att byta ut tak mot bar himmel på bara femton sekunder. Lägg till en ny design, den senaste tekniken och kraftfulla motorer och vi vågar påstå att A5 Cabriolet checkar av det mesta på önskelistan. Välkommen att uppleva den ultimata frihetskänslan.

A5 Cabriolet erbjuds i två olika modellversioner. Proline advanced är vårt välutrustade standardutförande som är speciellt anpassat för den svenska marknaden. Väljer du att uppgradera till S line får du utöver utrustningen i Proline advanced dessutom en Audi med en mer sportig karaktär, både exteriört och interiört.
Denna skönhet har vi tyvärr ej i lager men den går självklart att beställa.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev