Cupra_Formentor
Tillbaka

Nyheter hos CUPRA

Cupra

Nyheter hos CUPRA

23/10/2020
CUPRA utvecklas ytterligare. Under hösten 2020 händer det massor hos varumärket. Nylanseringar, uppdaterade modeller och nya spännande samarbeten!
CUPRA Formentor - beställ den idag

CUPRA Formentor - beställ den idag

Vi har nu fått in en av sveriges första Formentor i vår CUPRA Corner. Varmt välkommen förbi oss och kika på den med egna ögon!

Cupra Formentor är en SUV Coupé med högpresterande motor på 310 hk med 4Drive och en 7-växlad DSG-låda. Med den digitala cockpiten med 12″ pekskärm är även en sportig ratt och integrerade knappar och CUPRA-läge inkluderat.

Pris från: 459.900 kr

Nya CUPRA Ateca

Nya CUPRA Ateca

Renodlad kraft. Med elegant design, förstärkt stötfångare och en exklusiv aliminuimram runt kylargrillen får Nya CUPRA Ateca känslan av att vara unik, rakt igenom.

Pris från: 449.900 kr

Under hösten lanseras Nya CUPRA Leon

Under hösten lanseras Nya CUPRA Leon

Mer kraft – Välj bland nya motorer med en effekt från 245 till 310 hk och DSG-växellåda. För körupplevelse utan gränser.

Nya CUPRA Leon kommer även som laddhybrid, med en kraftfull kombination av förbränningsmotor och elmotor. Denna Plug-in-hybrid ger dig en effekt på upp till 245 hk och en räckvidd på ren el på upp till 60 km.

Samarbete med Actionpadel

Samarbete med Actionpadel

CUPRA och Olofsson Bil är stolta sponsorer till Actionpadel i Haninge. Padel är en sport som växer så det knakar, inte bara i Sverige men i hela Europa. Vi ser en stark partner i Actionpadel som satsar mycket på sin ungdomsverksamhet och som brinner för sporten lika mycket som vi brinner för våra bilar!

Vi syns i någon av våra hallar, padel som bilhall!

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.