Skoda_Vision_7S
Tillbaka

Ses vi på eCarExpo?

Skoda, Audi och Volkswagen visar upp spännande nyheter!
Elbil Miljöbil

Ses vi på eCarExpo?

Skoda, Audi och Volkswagen visar upp spännande nyheter!
31/01/2023
Helgen den 3-5 februari går elbilsmässan eCarExpo av stapeln i Friends arena i Solna. Under fredagen avtäcks flera modeller från Volkswagengruppen. Självklart är vi på Olofsson Bil på plats och följer senaste nytt.
Volkswagen ID.Life

Volkswagen ID.Life

Denna hållbart framtagna konceptbil är en liten medlem av Volkswagens ID.-familj. Bilen är en crossover i nytolkning, och har en ren och tydlig design. Med ett avtagbart tak som man öppnar med en dragkedja kan man lätt köra med vinden i håret. Bilen hanteras smidigt genom en sömlös sammanlänkning med din smarta mobiltelefon.

Avtäckning fredagen den 3/2 kl:09:00 i Volkswagens monter.

 

Audi Q8 etron  och konceptbilen Grandsphere

Audi Q8 etron och konceptbilen Grandsphere

Audi Q8 etron
Hög byggkvalitet, rymlig kupé med speciellt utvalda material och en räckvidd på upp till 582 kilometer. Det är vad som kännetecknar nya Audi Q8 e-tron.

Audi Grandsphere
Audis tolkning av morgondagens bil är en automatiserad, helt elektrisk sedan som är tillräckligt rymlig för fascinerande upplevelser.

Avtäckning  sker i Audis monter kl: 10:20

Skoda Vision 7S

Skoda Vision 7S

Konceptbilen Vision 7S avslöjar en rymlig bil med en helt ny, mångsidig interiörarkitektur som erbjuder plats för upp till sju personer. Hållbara material används för att skapa den minimalistiska interiören. Det nya formspråket är autentiskt och erbjuder intuitiv kontroll av digital teknik och en hög grad av funktionalitet. Med sitt 89 kWh-batteri har bilen en maximal räckvidd på över 600 km (WLTP).

Avtäckning sker i Skodas monter kl: 09:20.

Läs mer om eCarExpo

eCarExpo går av stapeln i Friends Arena 3–5 februari 2023.  Nordens största elbilsmässa med två världspremiärer! Plus Europa- eller Sverigepremiär för inte mindre än 15 nya elbilar. 

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev