Verkstad_Ekonomidelar
Tillbaka

Ekonomidelar

bra säkerhet, kvalitet och prestanda för din något äldre bil
Tillbehör Verkstad

Ekonomidelar

bra säkerhet, kvalitet och prestanda för din något äldre bil
24/09/2020
Är ekonomidelar något för din bil? Har du kört din bil ett par år och känner att underhållet inte ska behöva kosta mer än nödvändigt? Då vill vi tipsa om ekonomidelar till din bil!
Ekonomidelar till ditt märke

Ekonomidelar till ditt märke

Då Originaldelarna inriktar sig mot livslängd, har ekonomidelar tagits fram för att med en lämplig prissättning till det äldre fordonet – kunna leverera lika bra säkerhet, kvalitet och prestanda som en originaldel. Detta gäller SEAT, ŠKODA, Volkswagen och Volkswagen transportbilar.

Säkerhet och funktionalitet

Det är nyckelorden för dessa ekonomidelar, på precis samma sätt som för originaldelar. De båda omfattas av kvalitetssäkringssystemet, men det som skiljer dem åt är de tekniska specifikationerna, prissättning samt målgruppen. De ekonomidelar som tas fram till just din bil är noggrant anpassade till fordon som är 8 år och äldre, och innehar en två års garanti.

Rätt del till din bil

Rätt del till din bil

Väljer du att använda dig av ekonomidelar kan du vara säker på att din bil har de perfekta delarna som behövs. Ekonomidelar kan gälla allt från torkarblad, till bromsar och batterier.

Kontakta din verkstad för att se om ekonomidelar passar dig och din bil!

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.