Besökstider Olofssonbil
Tillbaka

Besökstryck hos Olofsson Bil

när är det minst väntetid?
Olofsson Bil Verkstad

Besökstryck hos Olofsson Bil

när är det minst väntetid?
15/06/0202
I dessa annorlunda tider kan det vara bra att ha koll på när det är färre besökare i våra lokaler. Du är alltid välkommen till oss, men vissa tider har vi mer att göra än andra så då kan väntetiden bli något längre. Vi har därför sammanställt en matris som visar på ett ungefär när vi har som mest att göra. Så kan du välja en tid att kontakta eller besöka oss, som passar dig.

När är det läge att besöka oss?

Du är självklart alltid välkommen till oss, men vissa tider har vi mer att göra än andra så då kan väntetiden bli något längre. Är det några före i kön? Passa på och kika runt i bilhallen och som alltid bjuder vi gärna på en kopp kaffe eller te medans du väntar.

I dessa ovanliga tider gör vi löpande anpassningar kring Covid-19. Läs mer om våra åtgärder här.

Olika sätt att kontakta oss

  • Du kan dels göra din verkstadsbokning direkt på vår hemsida
  • Du kan chatta med oss – i regel finns vi tillgängliga mån-fre 9-18
  • Mejla eller ring den avdelning du söker via våra direktnummer
  • Besök oss -våra adresser hittar du här
  • Boka provkörning kan du göra här
Boka ett personligARE möte

Boka ett personligARE möte

Har du svårt att få ihop vardagen och hitta tid till att provköra den där nya bilmodellen eller hitta alla svar på hur privatleasing verkligen fungerar? Vi vill hjälpa dig med ditt bilköp när det passar dig oavsett om det gäller köp av ny eller begagnad bil. Därför har vi nu skapat tjänsten boka personligARE möte, där vi bokar in en tid som passar dig där du i lugn och ro får möjlighet att fråga, provköra och resonera kring ditt bilköp. Boka via länken nedan och ange önskad mötesdag – & tid. Ligger mötestiden utanför våra ordinarie öppettider, så gör vi allt vi kan för att att tillmötesgå dina önskemål.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.