finansiering
Tillbaka

Privatleasing, billån eller tjänstebil

Finansiering Olofsson Bil Privatleasing

Privatleasing, billån eller tjänstebil

11/06/2020
Privatleasing, billån eller tjänstebil? I detta inlägg tydliggör vi dessa olika finansalternativ. Så att du, inför ditt nästa bilköp känner att du kan välja den finansiering som passar dig bäst!

Privatleasing

Privatleasing är ett bekvämt bilinnehav. Du avtalar körsträcka, avtalstid och betalar en leasingavgift per månad för ditt nyttjande av bilen, som en hyra. När leasingtiden närmar sig sitt slut så tar vi in din bil på verkstaden, för att se till så att bilens skick är redo för återlämning, skulle det finnas ”onormalt slitage” på bilen så finns då tid att åtgärda det innan återlämnandet.

När löptiden sedan är slut lämnar du smidigt tillbaka bilen till oss som återförsäljare, och förhoppningsvis åker du härifrån med en helt ny bil!

Billån

Billån

Billån är ett bra alternativ för dig som vill äga bilen. Du betalar en kontantinsats som är minst 20% av bilens pris. Denna betalas antingen med kontanter eller i form av en inbytesbil. Du bestämmer sedan hur lång avtalstid du önskar, vilket kan vara mellan 12-84 månader.

Billån erbjuds med restskuld, då din bil motsvarar ett bra marknadsvärde, även efter kontrakttidens slut. Denna restskuld påverkas självklart av många faktorer, bland annat tid, modell och förväntat framtida värde. Restskulden följer bilens värdeminskning och ger därför en lägre månadskostnad.

För företag

För företag

För dig som jobbar på ett företag som har möjlighet till bil i tjänsten finns det flertalet alternativ, både för dig som tjänstebilsförare och för dig som sköter hela vagnparken. Olofsson Bil är återförsäljare av 6 bilmärken vilket ger er som företag ett stort utbud av tjänstebilar att välja på. Företagsavtal, bilpolicy och finansiering kan tyckas vara en snårig djungel men det är just det vi är experter på. På länken nedan hittar du våra bästa tips och råd när det gäller bilar för företag.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.