Volkswagen_ID_4_elbil
Tillbaka

Förboka ID.4

Elbil Volkswagen

Förboka ID.4

09/09/2020
Den andra medlemmen i ID.-familjen heter ID.4 och är den första eldrivna SUV:en från Volkswagen. ID. 4 kommer erbjudas med olika batteripaket, med en räckvidd på upp till 500 km enligt mätmetoden WLTP. ID.4 har redan börjat tillverkas och första leveransen beräknas ske under slutet av 2020.Nu kan du äntligen förboka din bil!

Vad innebär det att förboka en bil?

Som förbokare kommer du få möjlighet att beställa ID.4 med prioriterad produktion. Det kostar inget och du förbinder dig inte till ett köp.

Om ID.4

ID.4 är Volkswagens första helt eldrivna SUV som erbjuder klimatneutral tillverkning och drift. Bilen är baserad på Volkswagen-koncernens speciella elbilsplattform – MEB (Modular Electric Drive Matrix) – och bjuder på samma styrkor som karakteriserar hela ID.-familjen: kompakta yttermått, rymlig interiör, intuitivt handhavande och full uppkoppling.

ID.4 kommer från början med bakhjulsdrift och lite senare även som en fyrhjulsdriven version. Högspänningsbatteriet sitter alltid monterat under passagerarutrymmet för att på så sätt ge bilen en så låg tyngdpunkt och en så välbalanserad fördelning av axelbelastningen som möjligt. Batteriet kan laddas både med växelström och likström, och 3-fas är standard. Beroende på drivpaket har ID.4 en räckvidd på upp till 500 km.

Världspremiär för ID.4 den 23/9

Den 23/9 är världspremiären planerad och vi delar länk till visningen så snart den finns tillgänglig. Varmt välkommen att komma förbi oss på Volkswagen Haninge när du vill veta mer om ID.4.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.