Verkstad Fordonstekniker
Tillbaka

Tryggt verkstadsbesök

- med 3000 utbildningstimmar/år.
Elbil Verkstad

Tryggt verkstadsbesök

- med 3000 utbildningstimmar/år.
27/02/2024
Varje år investerar vi i över 3000 utbildningstimmar i vår personal för att ge dig och din bil ett tryggt verkstadsbesök. Som auktoriserad verkstad ställs det höga krav på vår utrustning och personal något som ger dig som kund en garanti på att vi är experter på just din bil.

Ett tryggt verkstadsbesök

I vår ambition att levererar 5 stjärnig service till våra verkstadskunder har vi som krav att man redan har en fordonsutbildning som grund för att få jobba som tekniker. När man väl är anställd får man även en gedigen utbildningsplan där de första stegen är en stark grundutbildning för att bli specialist på just de bilmärken vi servar.

En grundutbildning i 3-steg.

En grundutbildning i 3-steg.

I grundutbildningens första steg får man en bra genomgång av alla våra märken, historia bakom och ambitionen framåt. Man får även en bra genomgång av de system och verktyg som auktorisationen kräver att vi har tillgång till. När man är godkänd på alla 3 stegen är man redo att rikta in sig på det tekniska område som både intresserar en och det som jobbet kräver.

Det är mitt jobb att vara expert på din bil! Som fordonstekniker på en auktoriserad verkstad ligger vi alltid i framkant i utvecklingen! Allt för att du ska känna dig trygg i att vi kan din bil in i minsta detalj.

Obligatorisk serviceutbildning

Obligatorisk serviceutbildning

Alla tekniker måste även gå en serviceutbildning för att få arbeta med de bilmärken vi är auktoriserade för. På serviceutbildningen går man dels igenom hur en service ska gå till med mycket fokus på själva serviceprotokollet och dess viktiga funktion i kvalitetssäkringen av vårt arbete. Att få en stämpel i serviceprotokollet av en auktoriserad verkstad innebär att bilen får originaldelar som är anpassade för din bil och säkerställer att den fungerar som tänkt.

 

Elbilar kräver kunskap!

Elbilar kräver kunskap!

Elbilar är framtiden och det kräver att man som fordonstekniker vet vad man sysslar med. Alla på Olofsson Bil har gått utbildningen EiP som står för elektriskt instruerad person – vilket är ett krav för att kunna hantera våra elbilar. Det är en viktig del i vår satsning på att bli bäst på elbilar. Allt från att kunna hantera våra demobilar som drivs på el på ett säkert sätt, till att alla som jobbar här vet hur man ska röra sig säkert kring en elbil så att alla våra kunder skall kunna känna sig trygga i våra hallbilar.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.