Hotel_california
Tillbaka

Hotel Californa

Olofsson Bil Volkswagen transportbilar

Hotel Californa

25/06/2020
Under juli månad rullar, bokstavligen talat, konceptet Hotel California ut. Med tanke på rådande omständigheter kring Covid-19 väljer många att semestra på hemmaplan i år. Med husbilarna California 6.1 och Grand California vill Volkswagen Transportbilar och Hobo Hotel ge svenskarna möjlighet att semestra vart man vill, med hotellstandard.
A suite on wheels

A suite on wheels

Det här konceptet ger dig möjlighet att boka en två- eller tredagars lyxig campingupplevelse med en Volkswagen Transportbil. Du får en fullt utrustad husbil med allt som ett designhotell kan erbjuda ingår; krispiga lakan, täcke, kuddar, morgonrock, tofflor, hårfön, högtalare med mera. Inklusive specialkomponerad meny av stjärnkocken Frida Ronge med frukostar och middagar för hela uthyrningsperioden. Man kan boka antingen 2 nätter eller 3 nätter till ett pris från 5.900 kr.

Vid första öppning för bokning tog ”rummen” slut på direkten, men nu har vi hört att du får en ny chans att boka!

Håll utkik fredagen den 26/6 för då släpps fler ”rum” till veckorna 31 och 32. 
Välj rum och boka HÄR! 

Hemester

Med tanke på rådande omständigheter kring Covid-19 väljer många att semestra på hemmaplan i år. Om intresset för vår närmiljö varit tydlig redan innan, så har den nu fullkomligt exploderat. Fler och fler vill helt enkelt upptäcka vårt avlånga land och allt som det har att erbjuda. Hotel Californa har som mål att se till att din resa blir så bekväm det bara går!

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev