ID.Buzz
Tillbaka

Välkommen på visning av ID.Buzz

Onsdagen den 16/11 mellan 16-20.
Elbil Miljöbil Volkswagen Volkswagen transportbilar

Välkommen på visning av ID.Buzz

Onsdagen den 16/11 mellan 16-20.
08/11/2022
Äntligen finns ID.Buzz i vår bilhall. Välkommen förbi på vår VIP-visning onsdagen den 16/11 där du får kika på helt nya ID.Buzz och ID.Buzz Cargo. Varmt välkommen till oss på Kilowattvägen 15 i Haninge.

Onsdagen den 16/11 välkomnar vi dig som vill komma och uppleva ID.Buzz hos oss! Vi bjuder på fika och korv och har nya ID.Buzz redo för dig att klämma och känna på. Varmt välkommen mellan 16:00-20:00.

Vad: Upptäck ID:Buzz i vår bilhall.

När: onsdagen den 16/11

Tid: 16:00-20:00

Var: Kilowattvägen 15 i Haninge.

Om ID.Buzz

Om ID.Buzz

Nu blir den klassiska ikonen folkabuss eldriven och precis som sina föregångare kan du få den i tvåtons lackering. Med en minibuss från Volkswagen får du en riktigt rymlig och säker familjebil med generösa utrymmen för både passagerare och bagage. Med trivsam och lättskött interiör och en mängd uppkopplingsmöjligheter blir varje resa ett behagligt äventyr.

ID. Buzz är den nya generationens mobilitet. Det är den första helt elektriska minibussen från Volkswagen: multifunktionell, fullt uppkopplad och nyutvecklad från grunden. En rymlig elbil för både familj och vänner som fungerar lika bra på motorväg som i stan. Upptäck den visionära designen som kombinerar kompakta dimensioner med rymlighet och innovativ teknik. Upplev en helt ny känsla av flexibilitet med en interiör som delvis är gjord av återvunnet material, omfattande anslutningsmöjligheter och många digitala funktioner, till exempel den smarta ljuslisten ID. Light.

ID.Buzz Cargo
Vad förväntar du dig av en modern transportbil? Kanske eldrift, rejäl lastvolym och tillräcklig räckvidd. Precis det som nya ID. Buzz Cargo erbjuder. Och lite till, genom konstant uppkoppling, digitala system och många intelligenta funktioner som är utformade för att göra ditt arbetsliv enklare. Med nya, innovativa ID. Buzz Cargo kommer en helt ny generation av transportbilar ut på vägarna. Med visuell inspiration från den första folkabussen och Volkswagens första transportbil utvecklad som elbil från grunden. Resultatet: ett kraftfullt och hållbart nyttofordon som klarar nästan alla utmaningar i det vardagliga arbetet. Redo att förändra din syn på mobilitet.

Kontakta oss

Kontakta oss

Vi hjälper er gärna när du vill veta mer om ID.Buzz.

Adress: Kilowattvägen 15, Haninge

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev