Idbuzz
Tillbaka

Volkswagen ID. Buzz

Den elektriska folkabussen är här
Elbil Miljöbil Volkswagen transportbilar

Volkswagen ID. Buzz

Den elektriska folkabussen är här
06/04/2022
Med revolutionerande innovationer för en bättre och säkrare körupplevelse kommer nu ID. Buzz. Den ikoniska folkabussen blir 100% elektrisk och finns i 2 utföranden, en personbil och en transportbil.
ID. Buzz

ID. Buzz

I mer än 70 år har nu folkabussen inspirerat människor världen över. Med denna inspiration som grund har Volkswagen nu utvecklat ID. Buzz, helt elektrisk. Det är en hyllning till ikonen, men helt och hållet utformad för framtidens mobilitetskrav. Uppkopplad. Intuitiv. Med komfort och smart användbarhet i vardagen ger den maximal frihet. ID. Buzz är mer än bara ett fordon med en elektrisk motor. Den är gjord för alla som vill starta en ny era av mobilitet tillsammans med Volkswagen Transportbilar.

ID. Buzz

ID. Buzz

Stadstrafik eller en weekendresa till landet? Med ID. Buzz får du bekväm mobilitet och minskad miljöpåverkan. Interiörkonceptet är minskat från grunden och digital innovation möter flexibilitet.

  • Användning av återvunnet material, t.ex. sätesklädsel, mattor och innertaksbeklädnad.
  • Digital innovation
  • Ambientbelysning invändigt med upp till 30 färger
  • Trådlösa uppdateringar med We Connect
ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo har elektriskt drivning, rejält lastutrymme och lång räckvidd. Det är vad man kan förvänta sig av framtidens smidiga transportbil.

  • Lastutrymme med plats för två europa-pallar.
  • Lastvikt upp till 650 kg
  • Kompakta mått, gott om utrymme.
  • Upp till 1 000 kg dragförmåga.
Vad säger våra transportbils-kollegor?

Vad säger våra transportbils-kollegor?

En spännande återkomst av den klassiska VW-ikonen! I ett hel-elektrisk utförande med en futuristisk & modern design. Den bygger på samma platta som ID. 4 med 77 kW batteri vilket ger ca 42 mils räckvidd. Det blir den rymligaste elbilen på marknaden hittills! Det ser vi fram emot!

-Robert Lillerud,
säljare transportbilar

Flexibilitet på en ny nivå.

Flexibilitet på en ny nivå.

Katalysator? Bränsletank? Växellåda? ID. Buzz behöver inte detta utan utnyttjar sitt utrymme till max för att ger mer plats till dig och din last. Optimerad aerodynamik på utsidan och gott om utrymme på insidan.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev