Olofsson_bil_Julkort_love_by_force
Tillbaka

Vi vill ge alla människor rätt att skina!

Därför stöttar vi Funikstalang med vår julgåva i år.
Olofsson Bil

Vi vill ge alla människor rätt att skina!

Därför stöttar vi Funikstalang med vår julgåva i år.
19/12/2022
Vi vill ge alla människor en möjlighet att känna sig inkluderade och bli sedda! Därför går årets julgåva till organisationen Love by force som organiserar Funkistalang – en talangshow för personer med funktionsvariation.

Funkistalang - en talangshow för personer med funktionsvariation

Med mottot att alla människor förtjänar applåder startades 2018 Funkistalang – talangtävlingen som älskar olika! Tävlingen som består av två deltävlingar och en final, där deltagarna får uppträda på scenen i Stockholm framför både jury och publiken. Vårt mål för framtiden är att utöka Funkistalang och engagera fler städer och verksamheter.

”Jag tycker att det är otroligt viktigt att alla människor, oavsett om de har en funktionsvariation eller inte, får vara inkluderade och bli sedda. Tänk att leva hela livet utan att få applåder. Att känna sig åsidosatt. Det är inte rättvist.” – Pa Modou Badjie grundare av Funkistalang

Funkistalang har betytt otroligt mycket för en entertainer som Alex, som ÄLSKAR att stå på en scen.

”Mamma Pia och Alex”

Om Love by Force

Love by Force International är en ideell förening som tror att världen skulle vara en bättre plats för alla om vi bara accepterade och uppskattade varandras olikheter mer. Vårt främsta mål är att främja gemenskap över både lands- och kulturgränser, samt stödja alla som saknar en röst. Genom olika event, aktiviteter och projekt jobbar vi för att sprida värme och öka delaktigheten för alla personer med en funktionsvariation, både i Sverige och Gambia. Tillsammans vill vi skapa förändring.

Vill du stötta Love by Force du med?
Alla donationer, stora som små bidrar. Tack för att du vill bidra till vårt arbete!
Swish: 123 500 05 26
Bankgiro: 5363-2287

God jul och ett gott nytt år!

Vi vill tacka alla medarbetare och kunder för ett fint 2022. Under kommande högtider har vi lite avvikande öppettider, så kika gärna en extra gång hur vi håller öppet innan du besöker oss.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev