Begangad_bil
Tillbaka

Köpa en begagnad bil?

Våra tips att tänka på inför köp av begagnad bil
Olofsson Bil

Köpa en begagnad bil?

Våra tips att tänka på inför köp av begagnad bil
19/05/2020
Dags att köpa begagnad bil? Kul, men det finns ett och annat man bör tänka på inför sitt köp. I detta blogginlägg har vi samlat lite punkter att ta i beaktning när du ska köpa en begagnad bil nästa gång.

Låt dig inte luras av snygga bilder

Mängden utannonserade bilar på nätet är enorm och det är svårt att skilja de seriösa handlarna från de oseriösa bara genom att titta på de fina bilderna som publiceras i bilannonserna på tex Blocket.se

Hos Olofsson Bil AB är du garanterad att alla bilar som säljs är testade samt iordningställda på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens specifikationer. Vi står för vad vi säljer och följer tillverkarens och MRF´s riktlinjer vad gäller garantier för begagnade bilar.

Att se upp med vid privatköp av en begagnad bil

Att se upp med vid privatköp av en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil privat kan vara lockande. Men har du otur köper du någon annans problem. Tänk också på att det råder undersökningsplikt vid privatköp. Enligt nya regler som gäller sedan 1 juli 2014 kan ett fordon tas i anspråk om den tidigare ägaren har obetalda fordonsrelaterade skulder såsom obetalda p-avgifter, trängselskatt, fordonsskatt mm.Med andra ord så kan du bli av med bilen om den tidigare ägaren inte betalat skulder relaterade till fordonet. Kontrollera alltid med Transportstyrelsen om skuld finnes.

Vi säljer inga dåliga bilar

Vi säljer inga dåliga bilar

Till vår hjälp har vi den senaste tekniken för kontroll av ursprung samt historik. Våra mekaniker går löpande på utbildning och har de senaste verktygen för att kunna utföra reparationer och kontroller på alla våra bilar enligt tillverkarens krav. De bilar vi levererar ut har förutom en begagnatgaranti i det allra flesta fall en Mobilitetsgaranti som förenklar för dig som kund om olyckan skulle vara framme. Vi kontrollerar alltid att det ej föreligger obetalda skulder på våra bilar vi säljer. Sist men inte minst. Vi håller vad vi lovar! och det har vi gjort sedan 1966 då Olofsson Bil startade här i Haninge.

Missa inte en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.